Miskolciak, ti hol szoktatok ismerkedni?
egy sráccal első randin felmentünk a kilátóba,
vannak szép parkok is, ahova jó leülni, beszélgetni;__
a mozit nem szeretem, nem csak miskolcon máshol se ha randi a téma, a várhoz vagy a vízeséhez el lehet menni ha randiról van szó ...;
de ismerkedés az szerintem rokiba vagy ilyen helyken, bár én mindig ismerősi körből szemeltem ki embereket magamnak XD
A Fekete Macska ha mesélni tudna. Kár hogy nem működik már.
Egyébként nálunk is ez a taktika: egy barátom barátjának a barátja. Ez mindig beválik. Én ismertem egy srácot, régen az utcánkban lakott, majd egy véletlen folytán az én társaságom és az ő baráti társasága is egy kocsmában iszogatott, bemutatott a barátainak. Az egyik barátja kiszúrt magának, így bekerültem az ő baráti társaságába, majd pár baráti találkozó után megjelent egy távolabbi barátja, akivel viszont már kölcsönösen egymásba bolondultunk. Majd a már párom által megismertem az ő legjobb barátait, egy kocsmai kiruccanás során egy távoli barátja is megjelent, akibe pedig az én legjobb barátnőm zúgott bele. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!