27 éves fiu vagyok. A hozzám illő 20-25 éves lányoknak miért nem kellek? Miért csak a 30-35 éves gyerekkel rendelkező lestrapált nőknek kellenék? (160cm vagyok)
Próbáltam ismerkedni sok helyen, de alapból lekoptattak a nők! (a 20-25 évesek).
Netes társkeresőn meg szinte sértésnek veszik, ha írok lánynak!
Azt írják: -Hogy képzelem én? Ismerkedni merészelek velük?
Akkor ezek szerint egy 27 éves fiú nem ismerkedhet? Pedig jóképúnek mondanak. Mi lehet a probléma?
Pedig jó vagyok, kisportolt, jóképű és nincs, akinek kellenék!
Társaságban, ha van egyedülálló lány, akkor bíztat, hogy semmi gond velem: "majd megtalálod a hozzád illő lányt..." maszlagot mondják.
De, amikor randira hívnám őket, megsértődnek!
Hogy gondolok én olyat?? 160cm-el ők nem randiznak!!!
Normális vagyok én, úgy néznek rám, mint a véres rongyra!
Egy kis kiigazítás: Természetesen a hozzám illő lányoknál próbálkozom (próbálkoztam). Tehát 156-160cm magasságúaknál.
Kiderült,még az alacsony lányok is "magas pasit" akarnak!
Nekem mindig az alacsonyabb pasik jöttek be. :) Nem is érdekelt erről más véleménye soha. (Pedig bőszen mondták.)
Én 156cm vagyok és biztosan szépen néznék ki egy 180-190 cm magas hapsi mellett..a nyakam is élvezné a dolgot :D na mindegy. De nálam ez amúgy se azért van, mert kicsi vagyok.. Ha lennék 170cm, akkor is ezek a pasik tetszenének.
Bár már van 2 gyerekem, és férjem akivel 11 éve vagyunk együtt, szerintem a fiaim is alacsonyabbak lesznek mint az " elvárás". Sokszor eszembe jut ez, hogy majd kapják az ívet emiatt, amihez hozzáteszem, hogy semmi baj sincs velük! Ahogy veled sem! Csak az emberek ilyen gyökerek.. :/
De majd megerősítem őket, hogy ne foglalkozzanak az ilyen lányokkal, akik leszóljak őket. amagasságuk miatt. Ócska, kis k..vák. :D Majd pár év múlva meg dörgölőznének...na akkor kell őket elküldeni a vérbe.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!