Ki az alkalmas ember boldogságra?
Figyelt kérdés
Mert engem nem tartanak elég boldognak csak amiatt,mert 6öbb mint 6éve szingli vagyok és közben sok egyéb feladatot ami nem annyira szórakoztató,teljesítettem.
Ti tudjátok miket nem,miket igen.
#sgsgsgas
2014. febr. 22. 11:04
2/6 anonim válasza:
Aki már el tudta fogadni magát olyannak amilyen és nem siránkozik egész nap.
3/6 anonim válasza:
Az aki egyedül is boldog tud lenni,nem a másiktól várja el,hogy boldoggá tegye!!
4/6 anonim válasza:
Én az lennék. Csak nincs nő, aki társulna hozzám. (Nem vagyok ronda) :)
5/6 anonim válasza:
Mindenki alkalmas lehet a boldogságra, csak meg kell találnod a lelki békét. Fogadd el a sorsod, fogadd el magad, fogadd el a helyet ahova születtél és a saját lehetőségeid nézd, ne másokét.
6/6 A kérdező kommentje:
És a többiek akik kéz a kézben flangálnak egy nővel nem egész nap,de nagyrészben,ők ilyenek?
2014. febr. 22. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!