Mit csináljak hogy észre vegyen?
nos,9.-es lány vagyok és 12.-ből nagyon tetszik egy fiú(elég szokásos helyzet :D )de persze nem vesz észre.Nem vagyok kiemelkedően szép sem ügyes meg semmi,teljesen átlagos vagyok mondhatni.De ő is(pont ezért tetszik)Facebookon már ismerősök vagyunk(sokat jelent haha) és lájkolom néha a képeit.De ennyi.Ráírni nem merek.Mit csináljak?:/
15/L
Érdeklődj utána, hová jár szórakozni, miket szokott csinálni, esetleg te is jelenj meg ezeken a helyeken, mikor gondolod, hogy ott lehet.
Vagy próbáld megszólítani őt egy teljesen ártalmatlan kérdéssel, hátha így beindul a beszélgetés.
1. Ráírsz/valami módon kapcsolatba lépsz vele.
1/1. Szétszivat mert naiv vagy.
1/2. Boldog párkapcsolatban lesztek.
1/3. Elhajt mert nem tetszel neki.
1/4. Rávesz olyanra amit nem szeretnél megtenni.
2. Hagyod a fenébe és nyuszi leszel.
2/1. Nem leszel depis.
2/2. Elszalasztod életed szerelmét.
2/3. Megmarad az önbecsülésed.
2/4. Nem leszel ribizli vagy drogos esetlegesen alkoholista.
Te döntesz. Sikert az élethez!
1.es nem engednek a szüleim sehova :(
2.es..nagyszerű jövő mindkettő :'D
Nem egyszerre. Két opció van és mind a kettőn belül négy.
Bocsi ha félreértettem hogy te félreértetted azt amit írtam. :)
oo.így már világos.
hát,kétlem hogy tetszenék neki.
és jövőre már nem lesz ott :((
meg nem nagyon ismerem.csak annyit tudok hogy lusta meg hogy szeret focizni..meg 1 héten egyszer egy órán vagyunk(tesi) mert ő érettségire készül én meg tesi szakos vagyok és így össze vagyunk vonba..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!