Mit jelent az ha egy fiú osztálytársam, aki mindig mondogatja hogy mikor fekszünk már le, meg mindig megsimogatja a kezem, és szemezik velem azt kérte tőlem, hogy segítsek neki felhúzni a pólóját és gomboljam is be neki? Ja és van barátnője.
Figyelt kérdés
2014. febr. 20. 22:24
11/29 anonim válasza:
hát nyilván úgy értem, hogy ez nagyon tetszik teneked, hogy ilyen pajzán dolgokat mond, és testi kontaktust létesít amikor csak tud, annak ellenére, hogy ő biza párkapcsolatban él, nem? de.
12/29 A kérdező kommentje:
tetszik ez a rossz fiús stílusa,de akkor is én nem akarok semmit se....barátom is van..
2014. febr. 20. 23:02
13/29 anonim válasza:
ja persze blablabla rohadt bosszantó h az összes lány az ilyen kis agyatlan rossz, tapló fiúkra nyáladzik -.-
14/29 A kérdező kommentje:
én nem nyáladzom csak tetszik a dumája az nem ugyan az...nem adom be neki a derekam...meg én az aranyos,egyszerű pasikat szeretem
2014. febr. 20. 23:18
15/29 anonim válasza:
nem. csak azt hiszed, hogy azokat szereted. mert azokat akarod szeretni. a sok romantikus filmben is csak olyanokat látni, akkor már illik is őket szeretni. de nem tudjátok átverni magatokat, nem véletlenül jön be a vagány osztálytársad tapló próbálkozása. idő kérdése, majd rájössz.
16/29 anonim válasza:
ha a józan eszedre hallgatsz, akkor ehúzod a pXcsába, már bocs. van barátod, nem? szereted? akkor mit törődsz ezzel a senkiházival?
17/29 A kérdező kommentje:
biztos...de a pasim de rossz fiú stílusú..egyszerű,aranyos,jóképű ennyi elég is..és nem akarok másmilyen pasit..nem minden lány egyforma..ezt tudnod kellene
2014. febr. 20. 23:26
18/29 anonim válasza:
majd én azt tudom, hogy milyen pasit akarsz. emlékezz csak arra, amit mondtam. mindent jobban tudok nálad.
19/29 A kérdező kommentje:
ki vagy te ? mi az hogy majd te tudod ? :O
2014. febr. 20. 23:32
20/29 anonim válasza:
hogy ki vagyok? maradjunk annyiban, hogy lehet meglepődnél. na pá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!