Fiúk! Mitől tartatok inkább egy lány esetében? Attól, hogy gazdag, vagy attól, hogy zárkózott?
Figyelt kérdés
Rólam van szó. Úgy érzem, hogy félnek tőlem a velem egykorú fiúk, csak az idősebbek mernek kezdeményezni. A baráti körömben teljesen extrovertált vagyok, de ha vannak ott idegenek, akkor inkább visszahúzódom és csendben vagyok. Kicsit úgy érzem, hogy félek is az emberektől, igazából az anyagi helyzetem miatt is vagyok távolságtartó. A barátnőim azt mondják, hogy lehet kicsit meg kellene nyílnom, de nagyon nehezemre esik. :( Még mielőtt valaki elkezdene piszkálódni, nem vagyok csúnya meg elutasító sem. Tényleg félelem keltő számotokra az, ha valaki zárkózottabb és nem tudtok róla semmit, csak azt, amit láttok?2014. febr. 20. 21:58
11/13 anonim válasza:
A pénzed egyáltalán nem érdekelne, az viszont zavarna, hogy azt hiszed, csak ezért akarlak megismerni...
12/13 anonim válasza:
ÉN mindkettőt szeretem, csak ne legyen öntelt. De legyen kedves mellé, és lehessen beszélgetni vele. Akármiről :D
13/13 anonim válasza:
Ha gazdag az nem baj én mondjuk kicsit alsóbb rendűnek érezném magam és ha zárkózott az se mert én se vagyok olyan nyitott és szerintem az ilyen emberekkel jobban is össze vagyok hangolva.Ez az én véleményem nem tudom az osztálytársaiddal mi a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!