Fiúk nektek a nagy, kicsi vagy a közepes mellű lányok jönnek be?
Figyelt kérdés
melyik tetszik jobban? vélemény és ha akartok kort és szerintetek átlagosan a férfiak milyen mellű lányokat szeretnek?2014. febr. 20. 21:46
13/25 anonim válasza:
az a lényeg, hogy szép formás legyen, ne valami csüngő izé. a legjobb a kb tenyérbe illő, de a méret annyira nem számít.
nagy átlagban viszont szerintem a NAGY mellekért vannak oda valami megmagyarázhatatlan okból kifolyólag. de a szilikon elítélendő!!! úgy betiltatnám mint a szart.
21/F
14/25 ASOT válasza:
kisnagy közepes, az ótvar nagy dudákat nem szeretem, és az sem ami a köldökéig lóg, meg azt sem ami a hogyan készült műsorban látható
16/25 anonim válasza:
Mindegyik. Csak formás legyen.:D
17/25 anonim válasza:
Kicsi. A nagy tőgyeket kifejezetten utálom. Sosem értettem, amikor egy nő feltölti a melleit, hogy nagyobbak legyenek, de hát ízlés kérdése. A mell egyébként nálam egy kb. harmadlagos szempont, vannak sokkal fontosabbak.
18/25 anonim válasza:
Hidegen hagy. Bármilyen, jól van úgy. Viszont a fenék az érdekel. Egy formás popó nagyon be tud indítani!
23/F
19/25 ASOT válasza:
ha hasonló alkattal rendelkezel akkro a melleid elenyészően fontosak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!