Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem ciki az ha én mint lány...

Nem ciki az ha én mint lány kezdeményezek a fiúnál?

Figyelt kérdés
Már lassan 4 éve, hogy megismertük egymást. Közös baráti kör(akkor nekem még volt párom), szóval akkoriban ő jelölt engem ismerősnek ezeken a közösségi oldalakon. Furáltam is, hogy nem sokat beszéltünk de felkeresett a neten. Aztán közös ismerősünk anno mondta, hogy tetszek neki. De mivel akkoriban volt párom, nem nagyon foglalkoztam a dologgal. Mondjuk az igazat megvallva azért nekem is tetszett ő már akkor. Miután pedig szétmentem a párommal, nem nagyon akartam kapcsolatot semmi egyebet.. és most érzem azt, hogy nyitott lennék egy kapcsolatra. Szerintetek érdemes lenne megpróbálni? .. és nem lenne gáz, hogy én mint lány írok neki? Azóta nem is beszéltünk..
2014. febr. 20. 00:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Grat :D
2014. febr. 22. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!