Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ott lehet valami baj, ha...

Ott lehet valami baj, ha valaki 31 éves férfi szűz és még soha nem volt barátnője?

Figyelt kérdés

2014. febr. 19. 23:09
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

talán a neki tetsző lányok nem éppen az ő súlycsoportjába esnek!!

rengeteg nő van, akik 10 körömmel kaparnának egy fiatal férfi után, érdekes, h a nevezett személy nem talál egyet sem...

2014. febr. 20. 10:13
 22/27 anonim ***** válasza:

talán ha ennyire érdekel akkor kérdezd meg...annyira felnőttnek tűnsz akkor miért nem tudod kinyitni a szád??

25 fölött vagy valószínű

ha megismered akkor megtudod

én 30 vagyok és 2 éve volt először csajom és nem akármilyen és a mostani után is minden pasi megfordul...szóval "biztos valami baj van vele"

persze nem vagyunk egyformák,ezért nyisd ki a szád és kérdezd meg,ha meg annyira nyomi hogy nem tud válaszolni akkor tényleg baja van

2014. febr. 20. 12:04
 23/27 A kérdező kommentje:

"talán a neki tetsző lányok nem éppen az ő súlycsoportjába esnek!!"

De olyan kapcsolatba meg nem menne bele, amúgy helyesen, ahol ő nem lenne boldog mert nem tetszik neki a nő

2014. febr. 20. 14:11
 24/27 anonim ***** válasza:
Kiröl is van szó? :O
2014. febr. 20. 16:49
 25/27 anonim ***** válasza:
a kérdezőről, csak titkolja.
2014. febr. 20. 17:20
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Tehát akkor jól értem?

Adott egy jó 30-as férfi, akinek nem kellenek a vele egy súlycsoportban levő nők, csak náluk szebb nőknek adna esélyt, viszont nekik meg ő nem elég. Nyilván nemcsak kinézetre, mert láttam már nem annyira helyes pasit szép lánnyal, hanem belsőleg is. Ha nem így lenne, ennyi idő alatt azért márt el tudott volna csábítani egy szép lányt.

Lehet, hogy ez a baj.

2014. febr. 20. 17:31
 27/27 DreamWeaver ***** válasza:
Nekem csak egy kérdésem van. Miért beszélsz egyes szám harmadik személyben magadról??
2014. febr. 21. 03:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!