Ott lehet valami baj, ha valaki 31 éves férfi szűz és még soha nem volt barátnője?
talán a neki tetsző lányok nem éppen az ő súlycsoportjába esnek!!
rengeteg nő van, akik 10 körömmel kaparnának egy fiatal férfi után, érdekes, h a nevezett személy nem talál egyet sem...
talán ha ennyire érdekel akkor kérdezd meg...annyira felnőttnek tűnsz akkor miért nem tudod kinyitni a szád??
25 fölött vagy valószínű
ha megismered akkor megtudod
én 30 vagyok és 2 éve volt először csajom és nem akármilyen és a mostani után is minden pasi megfordul...szóval "biztos valami baj van vele"
persze nem vagyunk egyformák,ezért nyisd ki a szád és kérdezd meg,ha meg annyira nyomi hogy nem tud válaszolni akkor tényleg baja van
"talán a neki tetsző lányok nem éppen az ő súlycsoportjába esnek!!"
De olyan kapcsolatba meg nem menne bele, amúgy helyesen, ahol ő nem lenne boldog mert nem tetszik neki a nő
Tehát akkor jól értem?
Adott egy jó 30-as férfi, akinek nem kellenek a vele egy súlycsoportban levő nők, csak náluk szebb nőknek adna esélyt, viszont nekik meg ő nem elég. Nyilván nemcsak kinézetre, mert láttam már nem annyira helyes pasit szép lánnyal, hanem belsőleg is. Ha nem így lenne, ennyi idő alatt azért márt el tudott volna csábítani egy szép lányt.
Lehet, hogy ez a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!