Meleg és bi srácok: Nektek, mi a kedvenc filmetek/tv sorozatotok?
Sorozat: Queer as Folk (A fiúk a klubból)
Film: Olasz negyed,beatutiful thing,imák Bobbyért,nyílt lapokkal,nyári vihar.
Ezen filmek nagy részét megtalálod az: Élni, és élni hagyni - meleg fiú blog.flv oldalon.
Én sorozat függő vagyok. Szinte minden sorozatot megnézek jó a nagyon csajosakat azért már nem. De én is szeretem a sci-fi sorozatokat valamint az animéket. A kedvencem a Csillagkapu és a Supernatural. Kedvenc filmem a Csillagpor mert megvan benne minden, amit szeretek a filmekben: szerelem, varázslat, kaland, jó csaj és jó pasi :)
19/F bi
Game of thrones
Hannibal
Avatár: Aang legendája, Korra legendája
Bron/Broen
Csillagkapu
Lost
Filmek: horror, thriller főleg. De bármit megnézek, aminek jó a története.
Nagy anime fan vagyok,de az élőszereplős műsorokat is ugyan úgy kedvelem. :)
Kedvenc sorozatom az Odaát,Dr. Csont,Grimm,Szellemjárás,illetve majd a GLEE-t szeretném elkezdeni,és az American Horror Story-t.
Filmek közül is a horrort,misztikus drámákat preferálom,mint pl. Sweeney Todd,Álmosvölgy Legendája,Constantine a démonvadász,Eden Lake,Rémmesék könyve,Hullajó,Gonosz Halott(eredeti!),Rémálom az Elm utcában(eredeti!),Démonok 1-2,stb.
Tim Burton a kedvenc rendezőm. ^^
Animék közül Soul Eater,Vampire Knight,Higurashi,Umineko,Fullmetal Alchemist Testvériség,Elfen Lied,stb. ^^
De a rajzfilmekért is megveszek,Gravity Falls,Bátor a gyáva kutya,Scooby-Doo,sőt,a Scooby-Doo a zombik szigetén mai napig nagy kedvenc a szememben! :D
Született feleségek
Így jártam anyátokkal
Kés alatt
Fiúk a klubból
Skins
A most fútók közül
Walking Dead
Amerika Horror Sztori
Bates Motel
Sorozat: Gyilkos sorok
Film: Mamma mia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!