Hogy tudnék rábeszélni egy srácra?
Figyelt kérdés
Adott egy lány. A gond csak az, hogy ketten csapjuk neki a szelet, viszont elvileg vele fog előbb találkozni. Nem ismerem a srácot, de képeken elég gáznak tűnik. Az a tipisch páwa. Valahogy le tudnám róla beszélni a lányt?
Előre is köszi
20F
2014. febr. 18. 22:31
1/9 anonim válasza:
ha annyira páwa, akkor fölösleges. Lényeg, hogy te nelegyél az. Meg ha le akarnád beszélni, akkor érdektelenné válnál, mert féltékeny vagy.
Hagyd, hagy égesse le magát(az ilyenek nem 100on futnak). Te pedig legyél önmagad.
És már viheted is a nőt.
25F
2/9 anonim válasza:
A legjobb ha nem érdekel, el kell döntened magadban hogy te vagy a jobb! Ha a lány megérzi hogy féltékeny vagy, akkor nem fogsz kelleni neki.
3/9 anonim válasza:
ha megvan a srác, segíthetek rábeszélni dolgokra...:D
de amúgy meg hagyd. de legyen meg neked is az esély találkozni a csajjal. ha ez megvan, onnantól derűl ki, hogy melyikőtök a nyerőbb
4/9 A kérdező kommentje:
Ez a tervem, amit leírtatok, csak amíg én pl suli mellet melózok, addig ő gyúr meg szteroidozik, és azért vannak kinézetbeli különbségek. És azért az elég imponáló dolog. Nem mondom, hogy nyeszlett vagyok, de mivel nem járok gyúrni, ezért annyi izmom van, ami meló közben meg tesi órákon feljön.
2014. febr. 18. 22:55
5/9 anonim válasza:
És aki szteroidozik annak szerinted mennyi intelligenciája van? :D
6/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy valószínüleg egy lúzer, és úgyis megbánná a csaj, de azt szeretném, ha még most rádöbbenne
2014. febr. 18. 23:04
7/9 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy VV-ba is jelentkezett :D
2014. febr. 18. 23:07
8/9 anonim válasza:
és te mennyire vagy gagyi hogy azzal akarsz nőt szerezni hogy a másikat ismeretlenül lejáratod?
9/9 anonim válasza:
Attól, hogy valaki szteroidozik, még lehet intelligens. Elég sztereotip beállítás ez. Amúgy meg, ha jó a dumája, akkor még intelligensnek se kell lennie, a csaj a tenyeréről fog enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!