Szerintetek Britney Spears-nek jó alakja van? Mit gondoltok róla? 19/L
Én nem lepődök meg azon, hogy nem linkeltél képet, mert azért Britneyt az is ismeri aki nem is akarja.
Az alakjáról szólva, nekem régen kifejezetten csinos volt. Ez a mostani videoira is igaz. De amikor lefényképezik az utcán, már közel sem néz ki olyan jól. Ezt leszámítva szerintem akik azt mondják, hogy hasonlítasz rá, azok a "videos Britney"-re gondolnak, így szerintem ez egy pozitív kritika =)
Szia!
10 évvel ezelőtt Britney a világ legszebb nője volt,a legtökéletesebb alakkal és profi tánccal a legjobb előadó.
Van amikor kissé elengedi magát de ő is ember neki is elege lehet,hogy állandóan tökéletesnek "kell" lennie.
A kérdésedre egyébként a válasz az ha Britneyre hasonlítasz akkor így is,úgy is gyönyörű vagy! :)
Bocs, tudom, hogy régi kérdés, de nem tudok elmenni a 02-17 19:47 válasz mellett szó nélkül...
Ugye ezt te sem gondoltad komolyan???
Ahogy valaki írta, Britney-t az is ismeri, aki nem akarja, '97 óta ismert, ez a válasz tényleg fájt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!