Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Megoldható ez a dolog vagy...

Megoldható ez a dolog vagy felejtsem?

Figyelt kérdés

Nos arról lenne szó ,h randizgattam egy emberrel k.b. egy éve.

Az elején nagyon szimpatikusnak találtam sőt még vonzónak is.De valahogy kicsit jobban bepillantást szerezve az életében elriasztott a komolytalansága illetve túl lazasága a korához képest(35)Számomra nagyon inspiráló ha valaki céltudatos, karrierista törekszik ménél feljebb.Sajnos benne pont az ellenkezőjét láttam nem arról van szó ,h nagyon gyerekes és tróger nem törődöm lett volna csak valahogy eléggé ez a napról napra élek fílingű,Deszkás suhanc életmódot tolta.Ugyan akkor rendes kiépített egzisztenciával rendelkezett csak maga a hozzá állásában viselkedésében nagyon meglátszott ez a napról napra dolog.Mindössze annyi történt ,h beültem vele párszor beszélgetni meginni 1,2 italt,sört és egyszer csókolóztunk.Eléggé bejött és így vissza gondolva nagyon is vonzó számomra.Ő több dolgot szeretett volna tőlem én viszont hanyagoltam engem kicsit elriasztott anno ez a fajta életmódja így hagytam ezt az egészet.A fő kérdésem szerintetek van e még esélyem esetleg ismét elkezdeni vele bármiféle kontaktot,ismerkedést illetve van e értelme ? Vagy ez a hajó már elment? Ha jól tudom jelenleg nincs senkije elvileg.Valamiért ismét felébredt a képeit nézegetve a vágy ,h szívesen beszélgetnék vele újból.Mert külsőleg nagyon is az esetem.

2014. febr. 17. 18:02
 1/4 anonim ***** válasza:

esélyed persze hogy van, nem látom akadályát.

viszont érdemes átgondolni, hogy tényleg ő kell e, vagy a magányosságodnak abba a fokozatába léptél, hogy a múltból szedsz elő embereket.

2014. febr. 17. 18:05
 2/4 anonim válasza:
35évesen és napról napra él....hát ha neked ez elég,akkor hajrá
2014. febr. 17. 18:10
 3/4 A kérdező kommentje:
# 2 A "napról napra él" el azt akartam főként kifejezni ,de lehet ,h rosszul fogalmaztam : haverok ezerrel hatalmas baráti köre van és hát a "vicces cigi" is előkerül nem egyszer.Buli buli hátán kicsit ilyen albérletes kolis időszakot megidéző,de ettől függetlenül van értelmes egészséges hobbija és rendesen fizető munkája.Csak nekem anno kicsit fura volt ez a fajta életmód az építész mérnök párom után akinek a kikapcsolódása is a meló volt.
2014. febr. 17. 18:20
 4/4 A kérdező kommentje:

# 1 hmmmm ...... ezt nem hagyhatom figyelmen kívül sajnos eléggé rá hibáztál.Igen ez is meglehet sajnos

Még át kell párszor gondolnom magamban.

2014. febr. 17. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!