Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, az önbizalom és a...

Fiúk, az önbizalom és a magabiztosság tényleg szexi?

Figyelt kérdés

Sokszor mondják ezt, de tényleg ilyen sokat számít? Én viszonylag félénk vagyok, illetve inkább nehezen nyitok. Szerintetek jobb lenne, ha elhinném magamról, hogy szép vagyok stb. Vonzóbb az egy fiúnak, ha egy csajnak van jobban önbizalma? Szexibb így a kisugárzása?

(és itt nem beképzeltségre gondolok)

2014. febr. 17. 10:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Általában a nem a társaság központjában lévő lányoknál szoktam próbálkozni.

Azért, mert ha látom, hogy egy lányt minden hímnemű körberajong 100 m-es körzeten belül, akkor én "csakazértsem" állok be a sorba, akármennyire is tetszik. Számomra ez saját magam megalázása lenne. Lehet furán gondolkodok, de ez van :)

Ezért meglátom a többi lányt is, nem csak az ügyeletes legszebbet, és inkább velük kezdeményezek kapcsolatot.

2014. febr. 17. 11:08
 12/17 ASOT ***** válasza:

Nem minden esetben.

embere válogatja, van akinek egy félénk lány kisugárzása is lehet szexi van akinek meg nem.

2014. febr. 17. 11:11
 13/17 A kérdező kommentje:
de nem ilyen végletekben gondolkodom. csak ha van egy srác, akkor lehet jobban tetszem neki, ha magabiztosabban, lazábban viselkedek, mintha szendén mosolyognék csak...
2014. febr. 17. 11:11
 14/17 anonim ***** válasza:
Próbál megtudni milyen lányok tetszenek neki, énnekem is tetszik egy lány osztálytársam és mekérdeztem a barátnőit, teljesen elmondták, cserébe énis segítettem nekik a fiúkkal.
2014. febr. 17. 11:18
 15/17 ASOT ***** válasza:
inkább feltűnőbb vagy... észrevehetőbb de neki ez lehet h szexibb... próbáld meg erre nincs garantált válasz.
2014. febr. 17. 11:19
 16/17 A kérdező kommentje:
jól van, köszi mindenkinek! :)
2014. febr. 17. 11:23
 17/17 anonim válasza:
Mindegy hogy magabiztos vagy félénk. Öntelt meg ellenséges ne legyél. Van hogy annyira lebecsüli magát az ember hogy akaratlanul is veszélyben érzi magát ha közeledik vagy annyira tökéletesnek hiszi magát meg olyan tévképzetei vannak hogy azt hiszi joga van és az a helyes ha tömegek előtt meggyaláz. Ilyenkor meg minél nagyobb a csalódás annál inkább meggyűlölöm a másikat.. ez van. Ezért kell hogy legalább az egyik fél erős és bölcs legyen, hogy ne fajuljon el jobban a dolog..
2014. febr. 17. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!