Lányok szerintetek ronda az arcom? (kissé duci vagyok)
2014. febr. 17. 10:12
11/19 A kérdező kommentje:
jójo, de mondtam hogy mozognék csak annyira nem tudok, mert fáj a kezem a bicajbaleset miatt!
2014. febr. 17. 11:10
12/19 anonim válasza:
Fogyj le,mert nem fogsz tetszeni a lányoknak.
13/19 anonim válasza:
"mozognék csak annyira nem tudok, mert fáj a kezem"
Futni nem kézzel kell husi!!!!!
14/19 A kérdező kommentje:
jó, de mikor elstem bicajjal a lábam is becertem mint állat meg a szám is felszakadt
2014. febr. 17. 12:53
15/19 anonim válasza:
Kb. 13 éves lehetsz, 2-3 éven belül nősz még fél métert és nem leszel kövér. Nálam legalábbis ez volt, utána meg már az volt a problémám, hogy túl sovány vagyok. :D
16/19 anonim válasza:
én is 13 éves vagyok és egy évvel ezelőtt túlsúlyos voltam én is.. aztán elkezdtem kajakozni naponta volt edzés, most télen erőnlét:(súlyzózás, húzódzkodás, fekvenyomás, lábemelés stb. meg futás). mi 10 km-t szoktunk futni. szerencsére a sportnak köszönhetően 19 kg-ot lefogytam és már olyan vagyok mint a többiek! :D úgyhogy mindent bele.. nehézelkezdeni ezt márcsak tudom, és a legfontosabb, hogy TE akard! :) írj üzit ha szeretnél még megtudni dolgokat, hogy hogyan fogytam le 19 kilót, segítek! :)
17/19 anonim válasza:
A kérdező nem akar tenni semmit, mert csak a kifogásokat gyártja!!!
18/19 anonim válasza:
Tudod én is 13 éves vagyok (csak lány)úgyhogy szerintem nagyon elnézhettél valamit azon a mérlegen mert én is és majdnem minden osztálytársam 60 kg köröli (látásra kb)és ha leadsz 40 kg-ot és 25 marad akk vagy nem tudsz számolni vagy csak szilplán elnézted a mérleget mert a kép alapján kinézel vagy 80bkg-nak(nem sértésnek mondom de ez az igazság...)
19/19 anonim válasza:
Utolsó. Ha 13 éves lány létedre 60 kg vagy, az nagyon para. Én 24 évesen vagyok 60kg a 171cm-hez és nem vagyok marha vékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!