Szerintetek mit tegyek? Nagyon tetszik egy fiú a suliban. Õ 17 éves,11. es. Én 2 évvel kissebb vagyok.
bazzeg a mi idônkben ezt nem lehetett kiírni a netre, s megérdezni a világtól.
javaslok neked egy filmet kedves kérdezô. 5 perces csak.
Kedves utolsó válaszoló!
Lehet,hogy ahol te élsz ezek a dolgok már nem léteznek (amiket a videóban elõrebocsájtottál) de én, aki itt élek Erdélyben, egy faluban még mindig ugyan úgy telnek a napjaim, mint nálatok régen. Ha elítélsz azért, mert fiatal vagyok, van internethozzáférésem, és ettõl jobban érzed magad, hát Isten segéljen... De azért mert a környezetedben levõ gyerekek nem úgy viselkednek, mint ahogy régen ti, ne engem okolj. Addig, amíg ti nyáron strandra jártok, napoztok, mi a mezõn izzadunk. Remélem, hogy az unokáid majd ha meglátnak egy egészséges paraszt tehenet nem azt fogják kérdezni, hogy ~ ez miért nem Lila?~ mert én már hallottam nem egy gyermektõl. Hányszor nézted végig egy tehén ellését, hányszor takarítottad ki egy macskánál nagyobb àllat mocskát? Bocsánat, hogy segítséget kértem a szerelemhez, de szerencsés vagyok, mert nálunk még elvárják a fiú kezdeményezését, a lányok nem mennek csak úgy oda, hogy Szia Tetszel, járunk? Persze, utalni lehet arra, hogy hahó, én is itt vagyok, de nem úgy, hogy k***nak öltözve megmutatjuk mindenkinek mindenünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!