Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Már majdnem ott tartok, hogy...

Már majdnem ott tartok, hogy véget vetek az életemnek vagy megpróbáljam a meleg oldalt?

Figyelt kérdés

Fiú vagyok, 30-hoz közel. Az eddigi kapcsolatteremtési próbálkozásaim mind kudarcba fulladtak! Pedig állítólag jó képű vagyok, nem iszom, nem dohányzom és mégsem kellek a nőknek! Próbálkoztam Netes társkeresőkön is, de a nők még hallani sem akarnak a velem való találkozásról!

Azt az indokot írták és azt mondták szórakozóhelyeken, meg mindenütt, hogy rendes vagyok, de 158cm-as férfi nem kell nekik!

Van egy jó haverom is és ő is panaszkodott, hogy pontosan ilyen problémával küzd! Holott, ő 172cm magas!...és mégis, nem kell a nőknek!

Az ész megáll! Tényleg csak ez számít a nőknek?

Van ebből kiút? Az ilyen: "menj ismerkedj! Menj, bátran szerezz nőt! " meg hasonló jótanácsoktól kíméljetek meg!

Eddig is ezt csináltam és itt az eredménye!

Már azon kondolkodom, hogy lehetne valahogy meghalni!

2014. febr. 16. 17:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
83%

Ha mindössze ez a két lehetőség merült fel benned - az öngyilkosság és a homokos lét -, mindenképp az utóbbi a bölcsebb és jobb megoldás.

De azért attól, mert eddig nem sikerült, még nem muszáj a csajokkal sem feladnod. Utasított már el engem 150 centis nő azzal a szöveggel, hogy túl magas vagyok hozzá, holott én is 170 körül vagyok.

Meg láttam már kb. 165 centis pasit egy 180-as csajjal járni.

Valóban nem előny a túl alacsony termet, de az azért nem igaz, hogy így teljesen esélytelen lennél. Lehet próbálkozni az aprócska nőknél. Na meg az is lehetséges, hogy valamit az ismerekedésnél szúrsz el. Elcsépelt közhely, de meglehet, hogy nem a "megfelelő körökben" ismerkedsz. Tudod, vannak olyan lányok, akiknek csak az számít, hogy díszelegni tudjanak a pasival, meg vannak azok, akiknek számít is, hogy milyen személy az, akivel járnak. Próbálj meg az intelligensebb nőkkel ismerkedni, ne holmi felszínes ribikkel!

Na meg ne egyből a "talizunk?" kérdéssel nyiss! Mire odáig eljuttok, hogy találkozni kéne, már érezzen valamit irántad az a lány!

De persze ha gondolod, legyél meleg, bár szerintem heteróként farkakat lovagolni, hát nem tudom...

2014. febr. 16. 18:12
 12/22 anonim ***** válasza:
Lényegében két dolog számít a nőknek: magasság és arc! Legalább jóképű vagy, legalábbis azt állítod, így lehet még valami esélyed. Én is nagyon alacsony vagyok, de legalább iszonyatosan ocsmány is mellette, szóval nekem aztán tényleg nincs semmi esélyem a lányoknál, és már én is már lassan 28 leszek. Próbáld lekötni magad, ez tényleg segít egy picit, de barátnő nélkül tényleg ne számíts boldogságra, csak valamilyen szintű vegetálásra.
2014. febr. 16. 18:14
 13/22 anonim ***** válasza:

Biztos nem a magasságoddal van baj.

Az egyik jó barátom 20 éves és 160-165 cm magas.

Egy 18 éves menyasszonya van már 2 éve és az utóbbi fél évben 4 másik lánnyal is szexelt és sikeres a nőknél.

2014. febr. 16. 18:15
 14/22 anonim ***** válasza:
48%

Sajnos ez így van, hogy legyen magas.. Én is csak 170cm vagyok és átnéznek rajtam a nők, hiába kezdeményezek náluk normálisan, nem nyomulósan. Hagyjuk ezt a keress alacsony lányokat maszlagot, az aki ilyeneket ír, az vagy magas férfi aki nagyon nincs képben az alacsonyság hátrányaival, vagy egy olyan nő aki alacsony létére szintén koppintja az alacsony férfiakat. A neten temérdek cikk és videó bizonyítja azt, hogy a nőknek NEM KELLENEK az alacsony férfiak, max. csak rövidtávú kapcsolatra.

Kérdező először is 172cm az alacsony és nem magas, Mo-n az átlagmagasság 176cm, és magas 180cm-től kezdődik..

Kösd le magad valamivel, pl tanulj nyelveket, képezd magad és lépj le ebből a hulladék országból. Sok haverom él külföldön és mondták, hogy ott a nők is normálisabbak, toleránsabbak, kedvesebbek mint itt..

Az életedet NE DOBD el néhány hitvány nő miatt!

üdv 27/f

2014. febr. 16. 18:21
 15/22 A kérdező kommentje:

14. Tökéletesen egyetértek veled! Ez egy 100%-os reális válasz!!

Mindenkinek köszönöm a választ, de olvassátok el a 14.-es választ, ez a legkorrektebb!

Így van, a nőknek komoly kapcsolatra vagy partnernek csak 180cm magas kell minimum!

Még a 172 vagy 175 cm-es pasik is panaszkodtak erre! Akkor mit mondjak én? Itt, amelyik "együttérző lány" hozzászól, hogy ismerkedj alacsonyakkal, meg hasonló maszlaggal, a hozzászóló lánynak sem kellenék, hiába írja a nagyon okos hozzászólását!

Itt ebben a tetves országban csak érdekből kellenék, ha lenne vagyonom, házam, kocsim..stb, de semmim sincs! Még az érdekből keresőknek sem kellek.

Nagynehezen kellek esetleg egyéjszakás kapcsolatra olyan lányoknak, akik már sokat ittak vagy egy társaságban vagyunk és nem találtak akkor mást csak engem!

Ez számít akkor a nőknél? Ki milyen magas? Az emberi értékek semmit nem számítanak? Eddig terjed el a női logika? Ez az elsődleges a nőknek? Milyen családot alakítanak ki a nők? Miért van ez a rengeteg válás? Mindegy, hogy iszik a pali? Mindegy, hol dolgozik? Csak legyen min. 180cm magas?

2014. febr. 16. 18:34
 16/22 anonim ***** válasza:
A 165 cm-es haverom, akinek menyasszonya van és sok nővel szexel, pedig leszarandó? Tudomást sem veszel róla kedves kérdező, hanem illeszkedik a dolog a te világodba?
2014. febr. 16. 18:38
 17/22 A kérdező kommentje:

16-os. A kivétel erősíti a szabályt! Most csak az én esetemet írtam le és általánosságban írok!

Ez kb. azt jelenti, hogy ha megnézel 100 ilyen 158-160cm-es férfit, akkor 100-ból legalább 90-re ez jellemző, hogy problémába ütközik az ismerkedés (de javítok, dugni persze lehet, legfeljebb megfizeted...vagy egy éjszakásra szerzel nőt..). Én a komoly kapcsolatra gondoltam! (persze laza kapcsolatra, szexpartnernek is magas pasit keresnek a nők!!! ).

Ha meg megnézel 100 partert kereső lányt, vegyük az én esetemnél a 25 éves kor körüli lányokat, akik korban hozzám illenének, nos itt a 100-ból majdnem mind a 100 magas pasit keres!

Még egy opció: Sajnálatból, szánakozásból meg ne akarjon velem ismerkedni senki, mert az senkinek nem jó!

2014. febr. 16. 18:46
 18/22 anonim ***** válasza:
Én nem akarok senkivel sem vitába szállni. Én vagyok a 14-es válaszoló. Szerintem nem a 165cm-es srácot kellene etalonnak venni. Én szabadidőmben sokat szoktam emberek közé járni, lógni a haverjaimmal, és azt nem gyakran látom az utcán, hogy alacsony nők mellett szintén alacsony 165-170cm-es férfiak lennének. Ellenben azt látom, hogy temérdek alacsony nő mellett 180-190 cm-es férfi van. Nem nézem le a 165cm-es haverod, neki szerencséje van/volt. Az is lehet, hogy átlagon felüli anyagiakkal rendelkező családból származik, ami nagy privilégium. Amit írtam az a saját tapasztalatom. Egy 2500főt foglalkoztató multinál dolgozok mérnökként, itt is sok nő dolgozik, és észrevettem, hogy a nők alapból bepróbálkoznak/tetszelegnek a magasabb férfiaknál. Az utcán szintén ezt látom, hogy alacsony nők mellett magas férfi van az esetek 90%-ban. Szerinted ez nem demoralizáló?? sőt még ha a péniszed is kicsi...
2014. febr. 16. 18:46
 19/22 anonim ***** válasza:

14-essel abban nem értek egyet, hogy külföldön normálisabbak a nők, ugyan olyanok mint itt... csak megnyugtatlak . ;)

Azt elismerem, hogy nekünk alacsony férfiaknak (én 163cm vagyok) nehezebb a dolgunk, de semmi sem lehetetlen (ezt a szót nem ismerem), ezért öngyilkosnak lenni f**zság (mint ahogy bármi másért is az).

2014. febr. 16. 18:52
 20/22 anonim ***** válasza:
az előbb írtam neked üzenetet...
2014. febr. 16. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!