Szerintetek nem kellett volna elmondanom neki? (lejjebb)
Figyelj 50% esélye van így, az eddig fenn álló 0 helyett annak,hogy valami értékelhetőt válaszol. Nem elég öröm ez teneked?
Egyébként válaszolt már valamit?
Hát, bátraké a szerencse.
A gyáva embernek pedig nincs hazája.
ha mersz valamit tenni, csak akkor nyerhetsz.
Szóval szedd össze magad, és kész, nem olyan nagy dolog az.
Hiszen csak 1 lány.
Szia!
Szerintem, mielőtt elmondtad volna neki, meg kellett volna győződni arról, hogy egyáltalán érdemes-e. (Tehát pl ha alapból tudtad, hogy nem vagy az ideálja, akkor nem látom sok értelmét próbálkozni). A helyedben, ha mégis rászántam volna magam, hogy elmondom neki - mert láttam némi volna esélyt - ezt a "csokis" dolgot hanyagoltam volna, helyett inkább személyesen, lehetőleg kettesben egy klassz helyen mondtam volna el neki, azt, amit én gondolok.
Különben véleményem szerint nem vagy szerelmes. Mindössze arról van szó - amint a kérdésed alatti magyarázatban is leírtad - hogy nagyon tetszik neked. Ez pedig nem egyenlő a szerelemmel, mert amint az írásodból észrevehető, valójában nem is ismered olyan mélyen őt.
Ha visszautasít téged, akkor el kell fogadni. Ne próbálkozz újra, mert csak magadat járatod le. Gondolj arra, hogy lesznek majd lányok, akiknek te is tetszeni fogsz, és akik viszont tetszenek neked. Velük majd kialakulhat egy párkapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!