Mik azok a trükkök, amikkel egy nő fel tudja hívni magára a figyelmet, meg tudja bolondítani a férfiakat?
osztom az első véleményét és testbeszédnél
láza mozgás
szemkontaktus
erogén zonák érintése
hozzábújás
Én görcsösen befeszülten mozgok, nem nézek szinte senki szemébe és mégis ha együtt vagyunk a barátnőimmel, mindig engem találnak be a pasik, rikta ha őket.
Nem értem miért, mert soha nem tetszelgek és nem teszek rá.
sőt, általában igyekszem őket a barátnőim felé tuszkolni, rábeszélni őket hogy velük foglalkozzanak de nem nagyon működik.
Arra is gondoltam már, hogy lehet hogy csak szexet akarnak, mert én arcra nem vagyok olyan szép mint a barátnőim (az alakom viszont jó).
Passz, szerintem még csak ettől sem függ, hogy milyenek a gesztusaid.
Nem tudom, hogy ez trükknek számít-e, de nekem mindig a nézésemet említették meg a pasik, akikkel ismerkedtem. Hogy olyan szexisen és mélyen nézek.....nem tudom ebből mennyi igaz, nem látom magam kívülről, de ez jutott eszembe a kérdés olvasása közben. Na meg a kivágott felső, az is elégé fel tudja hívni a figyelmet.
Ennyi trükk jutott eszembe, mert gondolom a külső, arc meg ezek már nem ide tartoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!