Miért félnek az itteni emberek az ismerkedéstől? (atöbbilent)
Figyelt kérdés
beírtam ide,hogy ismerkedés céljából keresek embereket(36F vagyok és nem búzacsíra)közös programhoz,erre jött pár idiota válasz,biztos ezt meg azt keresem??? végigolvasva pár itteni hasonló kérdést azt szürtem le,hogy az ide írogató nagyközönség,tisztelet a kivételnek,egészen leamortizálodott selejt,nem mernek semmit lépni abban az irányban hogy új embereket ismerjenek meg,itt reggeltől estig nyavajognak de félnek emberekkel találkozni.Jól látom a helyzetet?(majd este még belépek olvasgatni ,mert néha jót derülök ezeken a válaszokon,most kitolom a bringát ,mert nagyon kellemes tavaszi idő van)2014. febr. 15. 10:37
1/5 anonim válasza:
jó neked nálunk esik az a hülye esső egy hete... amugy pl én azért nem ismerekedek itt mert azt tapasztalom hogy a normálisabb nem ismerkedik aki meg igen az meg átl komoly problémákkal küzd az életben valamint utálom ha valaki ilyenekt mond embertársaira hogy leamortizált selejt közlöm veled ha egy se lenne az és mind jobb lenne mint te akkor te örülnél ha téged igy hívnának nem akkor légyszives ne mondj ilyet SENKIRE már ha ember vagy ..
2/5 Pain for Pleasure válasza:
Nem félek, már több emberrel is talákoztam erről az oldalról. Csak feleslegesnek tartom, hogy egy tőlem 200-300 km-re élő emberrel ismerkedjek, mert ha meg is kedvelem, akkor sem lenne belőle semmi.
3/5 anonim válasza:
mar miert kuzdene komoly gondokkal aki itt ismerkedik? Tipikus magyar közgondolkodás...nekem munkam miatt nincs idom eljarni ismerkedni, max hétvégén, de tizenéves ribiktol semmit sem akarok. Igazad van kerdezo, rengeteg selejtes gondolkodasu ember jar ide. :) Mintha fajna az ismerkedes. :D
4/5 anonim válasza:
Eddig én úgy gondoltam, hogy ez nem egy ismerkedős portál... Tehát a felhasználók nagy százaléka biztos, hogy nem azért "jár ide", hogy ismerkedjen. Persze ez sincs kizárva, előfordulhat, hogy kellemes kapcsolatok alakulhatnak ki, de ezek többségében nem személyesek.
Tisztelet a kivételeknek.
5/5 anonim válasza:
Talán attól félnek, hogy lehull a lepel, elvész az anonimitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!