Ezt a problémát hogy lehet leküzdeni?
Figyelt kérdés
Már régen is elég visszahúzódó voltam, de amit az utóbbi időben észere vettem magamon az szörnyű (rettenet)... Az történik hogy a stressz rámegy a hangomra és amikor tudom hogy egyes helyzetekben beszélnem kell akkor nem tudok normálisan pl. volt hogy elfejeltettem azt a szót volt hogy berekedtem volt hogy vékonyabb lett a hangom és volt hogy erőltetett ami meg mogorvának hatott. Persze amikor nem gondolkodom ilyesmiken akkor megy de fojton pörög az agyam hogy elfogom cseszni félősnek fogok hatni és persze ha ezt mondogatom ez is lessz. Másnak nincs ilyen problémája? (nyilván van mert találkoztam hasonlóval) Pedig nagyon szeretnék órán beleszólni a dolgokba de... aált azon gondolkozom mikor szakítsam félbe, elmondjam-e egyáltalán, és mondom magamba hogy most szólaljunk meg normálisan de... Igen a megoldás hogy ne streszeljek ennyire de könnyű azt ondani... am ez azért is gáz mert megismertem valakt akivel csak levelezem de ha majd telefonálásra kerül a sór félek hogy vékony lesz a hangom gyerekesnek tart vagy éppen hallják a másik szobában mit beszélek vele stb stb ezért szeretek a legtöbb emberrel írásban komumnikálni mert ot jobb vagyok de ez így nem állapot, pedig nagyon szeretném hallani majd a hangját mert úgy azért sokkal többet tudnék meg hogy egyes dolgokra hogy reagál mert az írást azt átgondolhatja, kitörölheti és hiába rak oda röhögő fejet attól még nembiztos hogy röhög.2014. febr. 14. 18:48
1/4 anonim válasza:
Itt vagyok! Hasonló a helyzet..
2/4 A kérdező kommentje:
és hogy oldod meg? :)
2014. febr. 14. 19:28
3/4 anonim válasza:
Sajnos én is ilyenféle vagyok.Ez az Egyik legrosszabb érzés a világon,ilyennek lenni...
4/4 A kérdező kommentje:
Ha valaki aki szintén ilyen akkor ha gondolja írhat privátba nagyon szívesen meghallgatom, én példáúl szívesen beszélgetnék valakivel erről mert másnak hiába mondom ő nem értené és úgyis csak az lenne hogy oké, ez de gáz neked, milyen már...
2014. febr. 14. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!