Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elsos gimis lany vegzos srac,...

Elsos gimis lany vegzos srac, mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok :)

Elsos vagyok a gimiben es van egy vegzos srac aki elegge tetszik,csak azt nem tudom hogy hogyan kezdhetnenk el beszelgetni.picit felos vagyok,meg nem valami nagy dumas,legyszi segitsetek hogy mit es hogyan csinaljak

Egyebkent ma a folyoson nezett es ram mosolygott,de egy vegzost erdekelhet egy elsos?

15l 18f

2014. febr. 13. 22:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

SZILVÁSBUKTÁT, mert azt szeretem!

1. valszleg tetszel, vagy legalábbis szimpi vagy neki

2. nem is biztos, h ő a bátrabb

2014. márc. 3. 23:14
 12/13 anonim válasza:
Teljesen rendben van a korkülönbség. párom lány 6 évvel fiatalabb nálam és semmi probléma köztünk emiatt sőt ideális.
2014. márc. 3. 23:16
 13/13 anonim ***** válasza:
én is 9.ben végzős sráccal jártam, fél évig voltunk együtt, és nem állt szándékában semmi több, mint amennyit hagytam neki (vagyis kb semmit csókon felül). Szóval nem minden végzős bunkó, hajrá, és igen, érdekelhet :) amúgy osztálytársaim, mikor végzősek voltunk többen is 15-16 éves lányokkal jártak, szóval semmi gáz :)
2014. márc. 3. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!