Vannak itt biszek vagy leszbi 14-15 eves Budapesti lanyok? Ha van kedvetek ismerkedni irjatok 14/l (bi)
"Nem ertem,hogy nektek az mert faj ha en a lanyokat is szeretem. Nem az volt a kerdes,hogy hogyan tudsz vagy akarsz elitelni."
Kérdező, akkor tisztázzunk néhány dolgot jó?
1. A www.gyakorikerdesek.hu nem társkereső weboldal. Ide az emberek nem ismerkedni járnak, hanem kérdéseket feltenni. Ez a kategória pedig nem azért van, hogy ismerkedjenek az emberek, hanem azért, hogy az ismerkedéssel kapcsolatos kérdéseket tegyenek fel, és azt tárgyaljuk ki. Gondolom érted, hogy a kettő nem ugyanaz, a kérdésed pedig ha jól tudom, ellenkezik az oldal szabályzataival.
2. Senkinek nem fáj semmi. Csupán érdekes, hogy egy 14 éves gyerek, vajon hogy juthatott odáig, hogy leszbikus/biszex lányokkal akar ismerkedni. Alapból nem is kéne még, hogy az ismerkedésen járjon az eszed, hanem elsődlegesen tanulnod kéne, hogy legyen belőled valaki. Az pedig még megdöbbentőbb, hogy lányokkal akarsz ismerkedni.
3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!