Mért leszek mindig ilyen hamar szerelmes?
Figyelt kérdés
Nagyon könnyen beleszeretek a fiúkba és nagyon nehezen verem ki őket a fejemből...még ha ilyen fiatal is vagyok...és nem a plátói szerelmekről beszélek:)
És sajnos emiatt a h.lye szokásom vagy mim miatt sokat sírok meg minden...és már elegem van! De ne mondjátok kérlek h tinir.banc meg hasonlók....:)
2014. febr. 13. 18:28
1/8 anonim válasza:
Túl sok dopamine van az agyadban.
2/8 anonim válasza:
nem vagy tini.banc, csak könnyen leszel szerelmes. sokan vannak így. én azt mondom, legyél egy kicsit keményebb és kritikusabb a kiszemelteddel. de ha nem megy, akkor is próbálkozz ezzel, mert ha nem felel meg bizonyos elvárásaidnak, akkor nem szeretsz bele. sokak (akik hasonlóan könnyen lesznek szerelmesek) így gátolják meg ezt.
3/8 Pain for Pleasure válasza:
Szereted hiányod van és e mellé még nagyon érzelmes is vagy.
4/8 anonim válasza:
hány éves vagy?(csupán kíváncsiság)
5/8 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet:D
2014. febr. 13. 18:37
6/8 A kérdező kommentje:
13:)
2014. febr. 13. 18:38
7/8 anonim válasza:
Én 22 évesen vagyok ilyen. :-) A miértre nem tudok magyarázatot adni. De tényleg jó az a módszer, hogy direkt nézed a hibáit és rájössz, hogy, akibe szerelmes vagy, az nem is létezik. Én hamar ki is szeretek belőlük szerencsére.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot!:D
2014. febr. 13. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!