Fiúk, pontoznátok? 10/?
A lány arca alig látszik.
Így félig látatlanban 6/10.
A 10/10-eseket nem értem.
Akik 10/10-et adnak, azoknak csak az 1/10 és a 10/10 létezik a világon? Csak mert valakit megdugnál, attól még nem 10/10-es. Ti a filmeket is úgy osztályozzátok, hogy ami tetszett, az 10/10, ami meg nem, az 1/10?
Nálam a 10/10 olyan nő, akiből az életben kb. ha szerencséje van, fél tucatot fog egyáltalán látni is valaha.
Nem túl szigorú a pontrendszeretek és/vagy nem vagytok túl gyakorlottak a pontozásban (értsd: az utcán, vagy barátokkal, vagy magatokban fejben nem szoktatok sokat pontozni).
Azt reméltem választ kapok tőled a kérdéseimre. Miért baj hogy kíváncsi vagyok rád?
Akik 10/10-et adnak, azoknak csak az 1/10 és a 10/10 létezik a világon? Ti a filmeket is úgy osztályozzátok, hogy ami tetszett, az 10/10, ami meg nem, az 1/10?
#19: nem, ismerem a többi számot is. Nagyon elhamarkodott és felesleges dolog arra következtetni, hogy én csak 1 vagy 10 pontot tudok adni. Hülyeség még a gondolat is.
Nekem 10 pont, amit láttam. Másnak lehet kevesebb, több, nekem ennyi.
Ennek semmi köze ahhoz, hogy mást hogyan ítélek meg a skálán. Egy komment alapján még nem ismerhetsz ennyire, hogy így általánosítasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!