Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szeretnék ázsiai srácokkal...

Szeretnék ázsiai srácokkal ismerkedni facebookon. Valaki esetleg?

Figyelt kérdés
Jelenleg 19 éves egyetemista vagyok, 18-21 korú srácokkal szívesen beszélgetnék.

2014. febr. 12. 19:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem próbálj elmenni valamilyen tradicionális rendezvényre ott biztos lesz ázsiai fiú.:)
2014. febr. 12. 22:16
 12/14 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=GNfSCP3m1n0 szerintem nem nagyon :s én "csak" félig vagyok ázsiai de nem szívesen ismerkednék az interneten
2014. febr. 14. 21:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Én is "csak" félig vagyok ázsiai, én szeretnék ismerkedni viszont nem szeretném hogy azért akarjanak velem ismerkedni, mert ázsiai vagyok. (Szóval ezzel kapcsolatban ne írjatok.) Szerintem sok ázsiai így van ezzel. Egy ideig persze elmegy, de erre nem lehet barátságot/párkapcsolatot alapozni - persze ha szerencsétek van, összejöhet.
2014. febr. 15. 13:45
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is ázsiai vagyok, de sajnos 23 éves. A többi válaszolót nem is értem... Miért kell ennyire irigynek lenni? Ti is Ázsiából származtok csak kicsit régebbről.
2014. febr. 20. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!