Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Az átlagos fiúkat...

Lányok! Az átlagos fiúkat lehet szívből szeretni vagy ők csak pótlékok?

Figyelt kérdés

Mondjuk egy magas,sportos,de csak átlagos arcú fiúba bele tudtok szeretni vagy mellettük is csak a jó pasikról ábrándoztok?

18/F

2014. febr. 10. 20:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ezért van nekik csajuk, mert mernek, tesznek, csábítanak, viccelődnek, beszélnek, és a csaj buta esetleg. És te hogy vagy ezzel?? Szerintem csak önbizalom hiányod van, nem mered ezeket megtenni, nem vagy eléggé férfias, és ezért arról beszélsz, hogy nekünk nem kellesz, mert nem vagy elég SZÉP. Hát nem, nem ezért. Mindig ezt csinálja, minden önbizalom hiányos kissrác/kislány.
2014. febr. 11. 00:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Cáfolom az utolsót. Én merem mindezt, vagyis mertem, amíg láttam értelmét. Barátság volt a legtöbb, amit elértem, mert ronda vagyok.
2014. febr. 11. 17:32
 13/13 A kérdező kommentje:

Én is cáfolom.

Mindezeket megtettem,semmi.

Más ey szót se szól és rámásznak.

2014. febr. 11. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!