Budapesten hol tudok ismerkedni?
Figyelt kérdés
34 éves nő vagyok, nemrég költöztem a fővárosba. Úgy gondolom,hogy külsőleg és belsőleg sincs különösebb probléma velem. Nem járok már szórakozni, nincs is kivel menni, de szeretnék egy normális férfit találni. Társkereső oldalakba belefáradtam, mivel nagyon sok a csaló azokon az oldalakon.2014. febr. 8. 17:19
1/5 anonim válasza:
Hú egy igazi szingli milf bp-n.Trololo
2/5 anonim válasza:
Farokmutogatós priviáradat....
INDUL!
3/5 anonim válasza:
Tele van szórakozóhelyekkel (nem diszkóra gondolok feltétlenül), rengeteg programmal a főváros, szóval kismillió lehetőséged van ismerkedni, csak ki kell mozdulni otthonról.
4/5 anonim válasza:
Hmmn, MILFnéni :P. De gondolom komoly kapcsolatot keresel...
5/5 anonim válasza:
Ahogy beírta a kérdését a kérdező és jöttek a válaszok,valahogy nekem beugrott egy kép ahol egy házinyúl 3-4 kiéhezett farkas közé keveredik...
Ha ennyire rendben vagy akkor könnyen tudhatsz randomba ismerkedni,ami azért is jó mert a gyengébb egyedek kiesnek a lehetőségekből.
27/gyenge egyed :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!