Fiúk! Bejön nektek olyan lány is, aki nem annyira magabiztos és határozott?
Figyelt kérdés
2014. febr. 8. 14:43
2/10 anonim válasza:
A válaszom egy határozott talán.
3/10 anonim válasza:
Van akinek bejön, miért nem alap ez? Csak legyél mellette csinos, igényes és okos. Bár ha ez így lenne, és tudnád magadról, akkor lenne magabiztosságod. Szóval... fejlődj kérlek.
4/10 anonim válasza:
Ha ez nem abban nyilvánul meg, hogy ha kiteszem a -10 fokra és ott áll egyhelyben, akkor semmi gond vele. Egyem a szívét! :)
5/10 A kérdező kommentje:
#4 nem azt mondtam, hogy hülye, hanem hogy nem a mai tipikus én vagyok a legjobb- a legszuperebb, legszexibb csaj-mentalitással rendelkezik.
2014. febr. 8. 14:51
6/10 anonim válasza:
#5: én sem azt mondtam, hogy hülye.
Igen, bejön, nagyon is! Legyen szép napod! :)
8/10 anonim válasza:
Igen.
Tetszik ha egy lány el tud pirulni, vagy zavarba lehet hozni, nőiessé teszi. A 'kemény vagyok' típusú lányok nekem nem jönnek be (legtöbbször épp ők szenvednek a legnagyobb mentális problémákkal). A természetességgel nem nagyon lehet mellélőni.
9/10 anonim válasza:
igen mivel ez jelenti a nőiességet, a határozottság az egy alacsony határ után már férfias
F20
10/10 anonim válasza:
Én szeretem az ilyeneket, csak sosem találok olyat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!