Fiúk, titeket mennyire zavar ha egy lány fiúsan öltözködik?
Figyelt kérdés
Évek óta azt hallom, hogy majd ha eljön az ideje nőiesedik a stílusom. De 18 éves leszek, és ugyanúgy szeretem a bakancsot és a tornacipőt, a laza- vagy csőnadrágokat, a hátizsákot. És utálom a szoknyát, a cicanacit, a tűsarkút, vagy a mély dekoltázsú felsőket. Sőt, egyre jobban szeretem ezt a boyfriend stílust, már ékszereket sem hordok. Emellett viszont nagyon is érdekel a külsőm, sminkelem magam, a ruháim is jól néznek ki, csak abszolút nem nőiesek. Ja és gyakran hordok feketét. Fiúk, nektek mennyire lenne baj ha egy csaj hasonlóan öltözködne(ha amúgy nem ronda a lány)?2014. febr. 5. 22:05
1/17 anonim válasza:
ha jól áll neki és nem utasítja el a fiúkat, akkor nem gond
2/17 anonim válasza:
mintha magamat hallanám, velem is ugyanez a helyzet, 17L
3/17 anonim válasza:
engem nem zavar, ha a barátnőm az én felsőmet veszi fel :P
5/17 anonim válasza:
Nem zavar, bakancsos csajokat csípem, F/20
9/17 anonim válasza:
a te típuson még mindig jobban bejön mint a 20cm es magas sarkús aki hasra esik egy légybe és tesze-toszán vonaglik a 3cm es szoknyájába
ha jól áll neked akkor nem gond
25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!