Tudnátok mondani valami jó férfi frizurát? :D
Figyelt kérdés
Már el kéne menjek fodrászhoz, mert elég nagy a hajam meg osztársam állandóan b*szogat, hogy menjek már el, csak nemtudom milyen fizurát vágassak. :D
Tudnátok ajánlani valami divatosat, ami még nem totál páwás/b*zis?
2014. febr. 4. 19:12
2/7 A kérdező kommentje:
elfelejtettem, kopasz kilőve
2014. febr. 4. 19:17
3/7 anonim válasza:
két oldalt vágasd le középen meg állísd fel. nekem is olyan, lányoknak bejön!:)
4/7 anonim válasza:
Én úgy csináltam hogy levágattam kb 2 centisre (valami nagyon ronda állat volt az eredmény) utána növesztettem és gyakran néztem melyik haj hosszúság áll jól meg bajusz és szakáll melyik kell hozzá te is nézd meg így csak fél év az egész de utána megtalálod azt amelyik neked tetszik és kész.
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Én úgy csináltam hogy levágattam kb 2 centisre (valami nagyon ronda állat volt az eredmény) utána növesztettem és gyakran néztem melyik haj hosszúság áll jól meg bajusz és szakáll melyik kell hozzá te is nézd meg így csak fél év az egész de utána megtalálod azt amelyik neked tetszik és kész.
7/7 A kérdező kommentje:
Én nagyjából tisztában vagyok vele melyik hosszúság áll jól, csak magát a frizurát nem tudom milyen legyen.
Esetleg linkelhetnétek képeket is :D
A 2cm-es meg már elég rövid, az nem áll jól nekem sajnos, meg a füleim is picit szétállnak szóval jó ha van egy kis haj oldalt is. :D
2014. febr. 4. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!