Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, járnátok olyan fiúval,...

Lányok, járnátok olyan fiúval, aki átélt több nulladik típusú találkozást?

Figyelt kérdés
2014. febr. 3. 23:31
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
legutóbb sokáig forgolódtam az ágyban,majd éjfél körül mély sóhajtásokat hallottam, majd megszólalt ez a lény(ami leginkább egy démon, vagy ördöghöz hasonlított) és eltorzult, félelmetes hangon kezdett valamit mormolni az ágyam mellett. eközben nem tudtam mozogni. majd hirtelen kivülről láttam magamat, és elkezdtem remegni. és mintha ez a valami egyre inkább közeledett volna felém.. most nézzetek hülyének, de mintha megakart volna szállni. 
2014. febr. 3. 23:46
 12/18 anonim ***** válasza:
Azt mondanám, álmodott.
2014. febr. 3. 23:50
 13/18 anonim válasza:

jót röhögtem :D köszi

amúgy te vagy az, aki a múltkor feltette a "lányok, félek a sötétben, ez gáz-e" kérdést?

2014. febr. 3. 23:54
 14/18 A kérdező kommentje:

el tudom dönteni,hogy álmodtam-e vagy sem.

nem én vagyok.

2014. febr. 4. 00:03
 15/18 anonim ***** válasza:

Ezek az általad valósnak vélt események egyszerűen megmagyarázhatóak. Az alvási ciklus természetes része, hogy mielőtt elaludnál, az egész tested felett elveszted az irányítást, és nem tudsz mozdulni. Ilyenkor - normális esetben - már nem vagy tudatodnál, és az ilyenkor az agyadban lejátszódó eseményekre nem is fogsz emlékezni. Ugyanakkor előfordul, hogy máshogy történnek a dolgok, és a szemedet még ki tudod nyitni, így az agyad összemossa a valóságot az álommal, illetve néhány kivételes esetben még emlékezni is tudsz ezekre a dolgokra.

Nem létezik sem ördög, sem isten, se semmilyen paranormális dolog, viszont a helyedben elmennék orvoshoz ezt kivizsgáltatni, ilyeneknek nem lenne szabad megtörténnie.

2014. febr. 4. 09:15
 16/18 anonim válasza:

Szerintem ha normálisan elmeséled ezt egy lánynak is (és nem az a pánikolós típus)akkor megértené. Legalábbis én nem néznélek teljesen hülyének érte.:)

L17

2014. febr. 4. 12:20
 17/18 anonim ***** válasza:
istenem, de hülye vagy :DDDDDDDDDDDDDdd keress rá az alvási paralízis kifejezésre, és világosod meg, hogy nincsenek démonok :DD
2014. febr. 4. 13:31
 18/18 anonim válasza:
Lehet, hogy későn válaszolok a kérdésedre... de elég fura, hogy ilyenek történennek veled... úgyértem egy ember nem lát csak ilyeneket... biztosan rossz energiákat vonzassz be.
2014. júl. 15. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!