Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi a véleményetek rólam ezek...

Mi a véleményetek rólam ezek alapján?

Figyelt kérdés
Mindenki nyáladzik a szép lányokra meg, hogy hú, de megdugnám ezt meg azt is, de nekem csak ilyen negatív ellenszenves gondolataim vannak már a lányokról, főleg, ha szép is, minél szebb annál aljasabbnak látom őket, meg hiába is vágyom egy jó szexre vonzó lányokkal én csúnya gyerekként úgysem kellenék egynek sem. Viszont nem csak a lányok válogatósak, hanem én is. Míg nekik a külső a legfontosabb, addig nálam a személyiség a lényeg, mert külsőre azért elég sok lányt el tudnék viselni az ágyamban, ha bírnám jellemre. A gond, hogy nincs egy lány sem, aki lenyűgözne személyiségre, annyira selejtek, szánalmasak, ostobák, médiamanipulált, agyatlan népség, hogy már valami felsőbbrendű isteni lénynek érzem magam a társaságukban.
2014. febr. 2. 19:33
 1/9 anonim ***** válasza:
nekem ezek alapján szimpatikus vagy :D
2014. febr. 2. 19:34
 2/9 anonim ***** válasza:

Szűz vagy.

Én is ilyen voltam abban az állapotban.

2014. febr. 2. 19:34
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
azt h egy általanositó pöc s v, aki lenézi a noket. gyökér
2014. febr. 2. 19:35
 4/9 anonim ***** válasza:
milyen személyiségű lányt keresel?
2014. febr. 2. 19:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Na vegyük akkor szép sorban a tulajdonságaidat.

Negatív hozzáállás, irigység, keserűség, önsajnáltató magatartás, felszínesség, mások lenézése, nárcizmus, beképzeltség és mérhetetlen szánalmasság.

Szerintem te egy igazi érett gondolkodású álomférfi vagy...

2014. febr. 2. 19:40
 6/9 anonim ***** válasza:

Gyűlölködő vagy és ez nagyon taszító! Azt várod, hogy legyen csodálatos a lány belsőre, holott te.... totál sötét, haraggal teli vagy! Egy szép lány sem csak aljas lehet, de te még idáig sem jutottál el. Nem vagy valami nagy ész.

Tök jó lenne, hogy ha a belső szépséget preferálnád, de közben nem hordanál le mindenkit, csak mert nem vagy elég jó nekik.

2014. febr. 2. 19:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Legjobb haverok lennénk.

Öribari! :D

2014. febr. 2. 19:46
 8/9 anonim ***** válasza:
valami alpári bunkó lehetsz, ne is közelíts a nőkhöz, nem téged érdemelnek
2014. febr. 2. 20:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha már általánosítunk akkor elmondanám, hogy egy lány minél rondább annál beképzeltebb egy-két kivétellel. Persze azért vannak olyanok is akik aranyosak, de sztem ez a ,,másik oldalon" is előfordul vagyis szépek között is van aranyos lány. Am. abban igazad, hogy sok szemét tyúk van, de sz*rd le őket. Én is ilyen vtam mint Te kb. még 1 éve is, de rájöttem, hogy felesleges magam idegelni rajtuk és rájöttem, hogy csak azokkal a lányokkal kell foglalkozni akik megérdemlik. A többit meg észre sem veszem és ennyi. Javaslom Te is tedd ezt :)
2014. febr. 2. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!