Fiúk, nálatok kizáró ok, ha a lány pszichiátriai eset?
Figyelt kérdés
szorongás, depresszió, személyiségzavar, stb...2014. febr. 2. 11:21
21/31 A kérdező kommentje:
Ezt kevés ember viseli el...
2014. febr. 2. 12:09
22/31 anonim válasza:
hány éves vagy,ha szabad kérdezni?
23/31 A kérdező kommentje:
27
2014. febr. 2. 12:26
24/31 anonim válasza:
Hát nem tudom. Ismertem ilyen lányt, de azt minél jobban szerettem, törődtem vele, dícsérgettem. Az annál inkább sajnáltatta magát.
Valószinű egy idő után engem is tönkre tenne.
23f
25/31 anonim válasza:
"borderline személyiségzavar"
na az az ami nem túl egyszerű dolog
súlyosságtól függően tényleg probléma
27 éves korodra 2-3 évet töltöttél bent az már "enyhének" szerintem azért nem nevezhető
"Kezdetben szorongás, depresszió, majd mániás depresszió"
a fél országra jellemző még ha átmenetileg is
26/31 anonim válasza:
Igazából az ilyen nő gyenge jellem. Ha szép, ápolt akkor szívesen dugnám, komoly társnak viszont már nem választom.
27/31 anonim válasza:
Én segíthetek rajtad. Ha gondolod írj! Felállítom a diagnózist és rendbe hozlak.
28/31 anonim válasza:
Az ilyen mentális betegségekkel az a baj, hogy az érintett nagyon beleéli magát abba, hogy ő beteg és erre meg arra nem képes. És így éli az életét, hogy én beteg vagyok, én beteg vagyok, én nem vagyok jó semmire. Teljesen beleléli magát, ami csak ront a helyzeten. Ha saját amgadat teljesértékűnek tekintenéd, és magasról tennél az egészre, és élnéd az életed, hidd el, nem lennél ennyire mélyen.
29/31 anonim válasza:
Utolsó, azért ez nem ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!