Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Milyen szép helyek vannak...

Milyen szép helyek vannak Budapesten?

Figyelt kérdés
egyetemista vagyok fél éve pesten, és egyáltalán nem szeretem a várost, zsúfolt, csúnya, az otthoni barátaim is hiányoznak, és tényleg semmi pozitívumot nem tudok elmondani róla. szeretném ha jövő félévben kicsit jobban szeretném :D egyébként corvin negyednél lakok, de az albi is szörnyű :(
2014. febr. 2. 02:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Óbuda
2014. febr. 2. 02:56
 2/11 anonim ***** válasza:
Vár, Citadella
2014. febr. 2. 03:01
 3/11 anonim ***** válasza:

Varosliget (allatkert, hosok tere, vajda hunyad vara, muzeumok)

Budai var (halaszbastya, matyastemplom, bastyafal-setany, muzeumok)

Belvaros (osszes setalo utca, dunakorzo, vorosmarty ter)

Dunapart, margit sziget, budai hegyek, libego, normafa ... stb-stb. Gyonyoru hely Budapest!!!

2014. febr. 2. 07:07
 4/11 anonim ***** válasza:
Nagyvásártelep, Gubacsi út, Illatos út, Gyáli út, Határ út, Gát utca, Teleki tér, Dobozi utca, Hős utca, Pongrác út stb.
2014. febr. 2. 09:08
 5/11 anonim ***** válasza:

Buda.

Gellért-hegy, Citadella, Feneketlen-tó, Sas-hegy, kb. az egész XII. kerület, a Vár, Óbuda, János-hegy... :)

2014. febr. 2. 09:53
 6/11 anonim válasza:
Hihetetlen, hogy neked nem tetszik. Mármint én mindig arra vágytam, hogy végre egyetemista lehessek és felköltözhessek Pestre, sokkal több lehetőséged van, szerintem gyönyörű város. De most nem arról van szó, hogy a Várnegyedben mászkálj, mert az is tényleg nagyon szép, de például nekem az nem olyan mérvadó a Pestről kialakult jó véleményemben. Nézz körül a városban, szerintem ezek a századforduló környékén épült régi bérházak nagyon gyönyörűek, ráadásul a legtöbb nincs olyan tökéletesen felújítva, így van valami nagyon vonzó atmoszférájuk ebből a leromlottságból eredően. Vagy szállj le a 4-es 6-osról Mechwart ligetnél és indulj el sétálni a hegynek fölfelé. Igazából szerintem azért is sokkal vonzóbb, mert olyan lehetőségeid vannak, amik az országban máshol semmiképpen sem sok helyen, például olyan kulturális lehetőségek, vagy sokkal nagyobb eséllyel ismerkedhetsz meg olyan emberekkel, akiket az érdekli, ami téged. Másrészt hihetetlen, hogy szinte a belvárosban élsz, ennyi idős vagy, és komolyan nem szereted? Mármint csak rondának tartod, vagy az egésszel bajod van? Honnan kerültél Pestre?
2014. febr. 2. 17:48
 7/11 A kérdező kommentje:

kb az ország legsemmitmondóbb megyeszékhelyéről jöttem, de mégis sokkal jobban szeretem. meg tudom, hogy tele vagyok lehetőségekkel, de abszolút nem használom ki, alig járok el :(

+ családi házban laktam itthon kis szép virágos udvarral, ott meg egy olyan eszméletlen ronda meg zajos lakásban lakok, hogy hihetetlen :(

meg mivel ugye itt végzem az egyetemet, esélyes, hogy itt lesz munkám is, bár a belvárost megpróbálnám elkerülni, ha lehet, és nagyon nem akarom ezt. úgy sajnálom, hogy pl nem szegedre mentem, de az meg szörnyen messze lett volna :(

de nagyon szépek köszönöm a válaszokat majd utána nézek mindnek ^^

2014. febr. 2. 18:19
 8/11 anonim válasza:
Egyébként még szintén a négyeshatos vonalán, ha leszállsz Mester utcánál és a belvárosból kifelé indulsz el, szerintem annak a környéknek a Körúthoz közeli része is nagyon kedves.
2014. febr. 2. 18:26
 9/11 anonim ***** válasza:
filo kert, feneketlen tó
2014. febr. 12. 22:24
 10/11 anonim ***** válasza:
szolnoki vagy?
2014. febr. 12. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!