Mi lenne az aranyközépút ebben az esetben?
26 éves pasi vagyok. Jelenleg középiskolai tanárként sikerült elhelyezkednem, és egyelöre úgy néz ki, hogy ez marad egy ideig.
Tanárként kell egyfajta öltözködéshez és viselkedéshez tartanom magam, a diákok miatt.
Nincs barátnőm (nem is a suliból akarok összeszedni lányt), és ismerkedésnél a csajok jobban buknak a laza öltözetű, bunkóbb viselkedésű srácokra.
(Legalább is a tapasztalat azt mutatja, hogy míg én próbálok előzékeny, udvarias lenni a nőkkel, mindíg az a vége, hogy legyünk csak barátok. Az olyan ismerőseim, akik meg emberszámba se veszik a nőket, bunkón és esetenként még trágárul is beszélnek velük, az akuális barátnőjük 10 körömmel kapaszkodik beléjük, és soha nem voltak 2 hétnél tovább nő nélkül.)
Mi az a vielkedési és öltözködési forma, ami még megengedhető ebben a pozíciőban, és a csajok is buknak rá?
Nem az iskolában fogsz barátnőt keresni, iskolán kívül meg úgy öltözködsz ahogyan akarsz, nem?
Amúgy a taplókra csak a buta ribik buknak, ha ilyen barátnőt akarsz, hajrá.
Van egy film: A jófiúk egyedül alszanak
Ez teljesen korrektül bemutatja azt, hogy aza srác, aki udvarias, az mindig egyerül marad.
A film végén persze happy end, mert a főszereplő talál egy nő, aki szereti. Ez hazugság, az ilyen pasi soha nem fog párt találni, mert a nőkben genetikailag kódolva van a vágy arra, hogy eltiporják őket. Az a pasi, aki erre nem képes - az említett jófiúk - , azok pont emiatt puhap*csű lúzerek a nők szemében.
4:es vagyok. A lepontozásom lényegében a ti affinitásotokat mutatja, hogy megértsétek ezt az igen komplex problematikát. A kérdező maga is feltünteti a kérdésében, hogy:
"Legalább is a tapasztalat azt mutatja, hogy míg én próbálok előzékeny, udvarias lenni a nőkkel, mindíg az a vége, hogy legyünk csak barátok. Az olyan ismerőseim, akik meg emberszámba se veszik a nőket, bunkón és esetenként még trágárul is beszélnek velük, az akuális barátnőjük 10 körömmel kapaszkodik beléjük, és soha nem voltak 2 hétnél tovább nő nélkül."
Miről beszélünk? Nem én találtam ki. Azért jobban hiszek egy több száz nőt megdugó embernek, mint az itt erkölcsszőszt játszó lepontozóknak. Az igazság attól még az, amit a 4-esben írtam.
Utolsó kettő mekkora szakértők! :D
Barátom "jófiú", rendes és udvarias, stb., másképp nem is akarnék vele lenni. Nem bírom a bunkókat.
Majd megkérdezem az összes kapcsolatban lévő lány ismerősömet, beleértve a barátnőmet is, hogy mikor lettek "eltiporva"? :DDD
Honnan a f..szból szeditek ezt a sok baromságot, hihetetlen jó rajt röhögni, komolyan :D
Ilyen hülye ember meg tanár. Végülis beleillesz a mai magyar oktatásba.:D
Majd ha rövid i-vel írod a "mindig"-et, talán...
:D
Nyelvtannáci off :D (de tanárként azért tényleg fájós!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!