Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 25-30 év körüli leszbikus/bisz...

25-30 év körüli leszbikus/biszex nők akiknek van kedvük ismerkedni? 16/L

Figyelt kérdés
Ápolt, intelligens, kedves nők levelét várom. Szerintem ennyit elvárhatok, mivel én is ilyen vagyok.(a koromnál sokkal érettebb vagyok)

2014. febr. 1. 17:35
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Ennyivel azért nem hinném.
2014. febr. 1. 17:37
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Remélem ezt te sem gondoltad komolyan.
2014. febr. 1. 17:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Na,te még túl fiatal vagy! Hozzájuk biztos,akár érett vagy,akár nem... Fiatalabbat biztos találsz. :)

F

2014. febr. 1. 19:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdés, hogy kinek mi a véleménye. Köszönöm, de nem ezzel a céllal írtam ide. Ha valakinek nem tetszik amilyen vagyok, azt jegyezze meg magában, de ide nem illő válaszokat nem szeretnék. :)
2014. febr. 1. 19:54
 5/6 anonim ***** válasza:
lol
2014. febr. 2. 15:20
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Tudom nem véleményt vársz mert...de leírom hogy amikor annó 20 évesen elkezdtem ismerkedni(nőkkel is) akkor volt aki kijelentette hogy ne számítsak rá hogy 25 év felett komolyan érdekelnék bárkit.Rosszul éreztem magam azt gondoltam igazságtalanok de ma már tudom nem mert pár év alatt iszonyat sokat változik az ember!16 év?Fura hogy ennyit változott a világ amikor én 16 éves voltam még nem volt ennyire "terítéken" ez a téma.A suliban senkiről nem tudtam hogy bi vagy leszbikus lenne.Én azt mondom ne erőlködj és felejtsd el ezt a dumát hogy érettebb vagy.Inkább bizonyítsd mint sem hogy kijelentsd előre magadról...szerintem erre az idősebbek allergiásak is.Mi az hogy érettebb?Gondolom arra érted nem vagy olyan komolytalan felelőtlen mint a kortársaid(talán már dolgozol is) de ez még nem érettség ahhoz kell az idő...akkor is ha az embert traumák érik stb senki nem lesz érett egy nap alatt.Bocsi hogy elkanyarodtam...
2014. febr. 2. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!