Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hányszor akadtok még ki a...

Hányszor akadtok még ki a társkereső témán?

Figyelt kérdés

A tarskereso igy mukodik: (altalanositani fogok bocsika)

Fiuk

Felraknak valami abszolut elonytelen kepet es valami unalmas szoveget, amibol nem arad az, hogy ha megismerkedunk, az elvezetes lesz.

Amikor eloszor irnak, haaat, nagyon sok "hello"-t kaptam mar. Ennyire nem torik magukat.

Amikor leutasito valaszt kapnak, tisztelet a kivetelnek aki el tudja fogadni, akkor jon a durva valasz, mit kepzelsz magadrol kisanyam stb

egy level utan elvarjak, hogy te tord magad.

lanyok

kapnak 50-100 levelet egy nap. meg ha copy paste a standard elutasito valaszt, akkor is beletelik 1 oraba, hogy valaszolj, erre senkinek nincs ideje, es csak az elutasitott szemszogebol bunkosag.

A tarskereso sokban hasonlit az eladashoz, vagy tokeletesited a technikad, vagy hoppon maradsz.

Es ha esetleg a lany valaszol, akkor is valoszinuleg mar tobb randit lebeszelt, hiaba erezte jol magat veled, ez sajnos eleg csabito, hogy azert a tobbi jeloltet is lechekkolja. Es miert is ne, egy randi utan nem tartozunk

egymasnak meg semmivel.

Persze ez a pasikkal is ugyanigy van.

Sajnos Magyarorszagon a tavolsag is beleszol a dologba. Hiaba nagy a fellengolas, azert 200 km az 200 km

Inkabb szemelyesen ismerkedjetek, szervezzetek programokat, facebookon is van egy nagyseru funkcio, barki letrehohat esemenyeket, meghjivod a haverjaidat, es megkered, hogy ok is osszak meg. es biztos, hogy osszejon par ember. Vagy akar jo par ember.

Csak ki kell mozdulni, nem a gep elott ucsorogve varni a csajokra, pasikra. Persze az konnyebb, csak hosszu tavon nem biztos hogy hatekonyabb.

Lehet, hogy vannak akik online ismerkednek meg, de te altalaban a kivetel vagy.

Meg egy dolog, online barki, barmit mondhat, csak az elonyos kepeit rakja fel, orakat gondolkodik a szellemes valaszon es eloben meg se tud mukkani.

2014. jan. 31. 22:49
 1/8 A kérdező kommentje:
Na akkor johetnek a kifogasok es a masik nem szidasa :)
2014. jan. 31. 22:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Jó hogy órákat gondolkodok a válaszon, de ez is azt bizonyítja, mennyire fontos nekem valaki. :D
2014. jan. 31. 22:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Az elején még azt írtad, hogy sok férfi unalmas bemutatkozó szöveget ír és rossz képet, utána a végén pedig az ellenkezőjét... Most akkor mi is van?
2014. jan. 31. 23:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Max annyi a hozzáfűzni valóm az utolsó mondatban lévő előnyös dolgokhoz,hogy velem fordítva szokott lenni.Inkább a gáz dolgaikat ecsetelik a nők,nem az előnyeiket,aztán élőben meg nem is annyira vészesek.Gondolom ez egy ilyen teszt náluk,hogy belemész-e a nyafogásba-és elbuksz-vagy kitartasz a saját témádnál-és átmész-.
2014. jan. 31. 23:06
 5/8 A kérdező kommentje:
A veget a chatre, uzenetekre ertettem.
2014. jan. 31. 23:07
 6/8 anonim ***** válasza:

"Sajnos Magyarorszagon a tavolsag is beleszol a dologba. "

Hát igen, Magyarország nagy ország. XD

2014. jan. 31. 23:09
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem, Magyarorszag nem nagy orszag, de a tomegkozlekedes egyszeruen car. Es a legtobb altalam ismert ember kb a szomszed utcaig menne el, hogy ismerkedjen.

Amit mondjuk meg is ertek, mert kinek van kedve egy napot utazni, azert, hogy ennek a kis orszagnak a masik vegere erjen. Vagyis megint csak a szemely ismerkedes gyoz.

Mas orszagokban viszont 2 oras vonatozas, es 500 km.

Pl Sevilla-Madrid vonat, alig hittem a szememnek amikor 240 km/h-val mentunk es nem allt sehol.

De a lenyeg meg mindig az, lehet itt keseregni mindket reszrol, hogy az emberek nem irnak vissza, de nincs ertelme.

2014. febr. 1. 00:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyetertek.No vaggok, par eve egyszer voltam fenn tarskereson.Iszonyat sok levelet kaptam, egesz nap a gep elott ulhettem volna,hogy valaszoljak. Na meg irt olyan is,aki az altalam megadott nagyon keves feltetelnek sem felelt meg (ne legyen nos, mert nem megyek bele titkos viszonyba, ne dohanyozzon)
2014. febr. 1. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!