Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit kell mondani ha éppen...

Mit kell mondani ha éppen nincs téma?

Figyelt kérdés

Nem találkozok minden nap a barátnőmmel,viszont az egész napunk azzal telik el, hogy egymásra várunk,hogy felhozzon valami témát. Nem konkrétan kimondja hogy unalmas vagyok, mint a bolti eladó,csak annyit hogy "...". Bizony, három darab pontot. Tudom, hogy ez azt jelenti, hogy várja, hogy megszólaljak. De nem tudok. Semmi ötletem nincs, miről tudnánk beszélgetni. Két és fél hónapja vagyunk együtt, és nagyon nem szeretném elveszíteni ilyen baromságok miatt, hogy elfogyott a téma. Mit lehet ilyenkor mondani? Nem lesz jó vége ha unatkozva várja a szavaimat. Kb. 10 percben megbeszéljük, mi történt velünk aznap, és itt konkrétan megáll a beszélgetés. Miről lehet beszélgetni? Úgy értem, nem csak egyszeri alkalommal, pl. hogy mi a hobbija, hanem amit minden nap megkérdezhetek és jól elvagyunk vele. Ez az oldal minden reményem,hülye válaszoktól kíméljetek.

F

2014. jan. 30. 21:37
 1/8 Captain Hindsight válasza:
37%
beszélgessetek a hüvelygombáról
2014. jan. 30. 21:38
 2/8 anonim ***** válasza:
szerintem nem illetek össze :/ de amúgy se muszáj beszélgetni, nézzetek filmet összebújva,szexeljetek,menjetek el valahova sétálni és beszéljetek a helyről vagy bárhova ha elmentek ott van téma:)
2014. jan. 30. 21:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Akármiről,ember! Mit ettél,mit láttál,mi volt a múltadban vicces,milyen színű az ég,hogy esik a hó... :D A barátnőd,így belefolyik a beszélgetésbe nyugi...vagy nézzetek filmet,és beszéljétek meg milyen volt! :D
2014. jan. 30. 21:39
 4/8 anonim ***** válasza:
47%
Minek vagytok együtt, ha nem tudtok beszélgetni?
2014. jan. 30. 21:40
 5/8 anonim ***** válasza:
én sem szeretem az olyan kapcsolatokat ahol a fiúval nem tudok minden pillanatban valamiről beszélgetni. nem azt jelenti hogy nálunk nincs is csönd,hanem nincs üresség. theres a difference
2014. jan. 30. 21:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem is furcsa az a része is, hogy egyáltalán kell beszélgetni mindig. Mármint én igazán sokat beszélek, de van nagyon sok olyan, amikor egyszerűen csak összebújunk, simogat, és hallgatunk, és nincs sose feszült csend.

Amúgy amikor beszélgetünk, akkor bármiről kb. Történelemről, politikáról, hitről, emberekről, könyvekről, filmekről. De ezek úgy maguktól jönnek, mert mondjuk olvastam egy cikket, és megkérdezem, hallotta-e, és akkor megvitatjuk, az továbblök egy másik témára, stb.

2014. jan. 30. 21:56
 7/8 anonim válasza:
Hát...ez így egy jó kérdés, nekünk egyből jönnek a szavak a szánkra, ha meguntunk csendben lenni, és a legnagyobb abszurd hülyeségekkel is tudunk szórakozni...minden baromságot írj, le ami az szedbe jut, és kezdjetek el róla filozofálgatni poénból, az megmosolyogtat, és nincs kínos csend sem.
2014. jan. 30. 22:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Csináljatok több mindent együtt, hogy legyen miről beszélnetek! Kellenek a közös élmények, tapasztalatok, és lesz témátok is. Amúgy közvetlenebbnek kellene lennetek, és kimondani azokat a gondolatokat is, amikről azt hiszitek, hogy a msikat nem is érdekli...
2014. jan. 30. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!