Miért gondolhatta meg magát egyik napról a másikra? Hogyan felejtsem úgy, hogy már egészen jó irányba tartott a kapcsolatunk?
Még szilveszterkor ismerkedtem meg egy nagyon helyes lánnyal akivel már az első egymásra nézésünkkor egyértelmű volt, hogy nem vagyunk közömbösek egymás számára. Az egész estét egymás mellett töltöttük, sokat nevettünk, beszélgettünk és ha épp nem együtt voltunk akkor is kerestük egymás pillantását.
Az utóbbi egy hónapban napi szinten levelezgettünk facebookon, mindig aranyosan és hosszasan válaszolt így el is hívtam egy találkozóra amin komolyabb dolog nem történt mivel eléggé visszahúzódó lányról volt szó, de több órán át beszélgettünk, és azt mondta nagyon jól érezte magát. Mivel napról napra egyre jobban megkedveltem, továbbra is nyitottnak tűnt felhoztam egy második találkozó ötletét, amibe beleegyezett és a mai napon sikerült is összehozni. Még tegnap és ma is amikor a részleteket egyeztettük kedves stílusban, az üzeneteit mosolyokkal tarkítva válaszolt így jó kedvűen vártam rá a megbeszélt helyen, de csalódnom kellett.
Mikor leültünk egy tea mellé, elmondta, hogy sokat gondolkodott rajtunk az utóbbi időben és arra jutott nem szeretné folytatni az ismerkedést, mert volt egy kapcsolata ősszel ami csúnyán ért véget és azóta leginkább magának él, igyekszik a sulira, vizsgákra és saját magára koncentrálni így lehet ha máskor hoz össze minket a sors máshogy áll az egészhez. Mivel annyira lesokkolt az egész gyakorlatilag megszólalni sem tudtam csak néztem magam elé, majd miután elmondta a mondandóját fél óra után azt mondta, hogyha szeretném még beszélgethetünk amire azt mondtam inkább induljunk el. Búcsúzásnál sok sikert kívánt a jövőmhöz és szabadkozott, hogy nagyon sajnálja és reméli nem haragszom.
Ez most délután történt, azóta nem tudom elhinni, hogy ez a valóság. Igaz, 1 hónapig tartott és komolyabb dolog nem történt, de nagyon megszerettem őt és sok év után ő olyan lánynak tűnt akivel komolyabb kapcsolatot is el tudtam volna képzelni. Én ronthattam el valahol? Egyáltalán hogy lépjek túl rajta? Nem tudok másra gondolni csak rá :( 25/F
Nem veszítettél sokat. Legalább ő megmondta neked már az elején, hogy mi az ábra. Én fél évig kitartóan udvaroltam legutóbb és képzeld! Mikor már mindenből úgy tűnt, hogy összejövünk (pl. közös utazás, szállás lefoglalva, hozzáteszem, hogy ő találta ki az egészet), akkor az egyik randin a csaj váratlanul bejelentette, hogy hát szerinte ebből nem lehet több, mint barátság. Most képzeld el a szitut! Tényleg oda vagy valakiért, foglalkozol vele, megszereted, minden jel arra utal, hogy OK, aztán ennyi. Engem sokkolt az egész. Persze ő azért jóízűen folytatta az ebédet. Még annyit sem mondott nekem, hogy „sajnálom”, ne haragudj, vagy valami. Semmit. Semmi együttérzés. Szart rám és nem is érdekelte, hogy nekem ez szarul esik. Mintha nem is ugyanaz az ember lett volna, akit megszerettem. Igen, semmi együttérzés egy „baráttal” szemben, mert gyakorlatilag onnantól kezdve azok voltunk. Mondanom sem kell, hogy barátság sem lett a dologból...
A te ismerősöd legalább korrekt volt és nem élt vissza a bizalmaddal. Azért ez mégiscsak egy pozitív dolog. És ahogy leírod, még emberségesen is viselkedett veled. Fel a fejjel!
„Tovább kell léteznem. Mert holnap felkel a nap és ki tudja mit hoz a dagály”. :)
Sajnálom ami Veled történt, a mi történetünk nem volt ennyire hosszú és még komolynak sem mondható, de így is fáj, a te helyzetedet el sem tudom képzelni mennyire törhetett össze ha már ennyire komoly dolgok is szóba kerültek mint közös utazás.
Ami miatt nincs bennem harag vagy sértődöttség csak bánat az az, hogy Ő tényleg azon ritka emberek egyike volt aki hazugság és taktikázás nélkül is ki tudta fejezni amit gondol és érez. Ilyennel pedig hosszú évek óta nem találkoztam már.
Az idézet a Számkivetett című filmből pedig elgondolkodtató, igyekszem észben tartani :)
Rossz volt, de nem tört meg. Inkább tanultam belőle.
Pont azért idéztem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!