Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valaki ismerkedne-e velem?...

Valaki ismerkedne-e velem? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Na az a helyzet, hogy nem értem mit rontok el ismerkedésnél fiúkkal... Szerintem normálisan ismerkedek, de mégis valamit elrontok. Egy házibulin ismerkedtem egy fiúval, ő kezdeményezte a beszélgetést, én nem nyomultam egyáltalán, de aztán nem keresett, pedig jól elvoltunk, többször odajött hozzám. Bejelöltem Facebook-on, like-olta egy új képem pár napra rá, nagy nehezen ráírtam. Jól elbeszélgettünk, végén puszit is írt, és hogy majd halljuk egymást. Ez már egy két hete volt. Na szóval, szerintem nem vagyok annyira csúnya, de ő sem egy legtökéletesebb srác külsőre, bár engem nagyon megfogott... Mármint azért annyira nagyon nem a legjóképűbb, hogy csak úgy eldobja a szebb lányokat és, hogy a legfullosabb csajokat megkapja... Szóval szerintem nem a külsőm a baj. Vagy ki tudja...

Ha véletlenül valaki szerint csak meg akart volna húzni, azt sem hiszem, mert a buliban sem nyomult úgy egyáltalán, tiszta normális dolgokról beszélgettünk. Meg nincs is köztünk valami nagy különbség, mármint személyiségben, hogy ne akarjon ismerkedni... Szóval nem értem, lehet elrontok valamit ismerkedés közben. Valaki nem akar ismerkedni (de csak simán ismerkedni kicsit), és megmondja, hogy elrontok-e valamit nagyon? Vagy már ez a szövegem alapján is már van valami baj velem? Fuuu...

Amúgy bocsi a fogalmazásért, nem a legerősebb a magyarom.

2014. jan. 29. 16:15
 1/6 C0r3 ***** válasza:
Szia! Küldj egy képet nekem privátba,és megmondom, hogy a külsőddel van -e baj. (16F) (Én kb 10/6-7es lehetek)
2014. jan. 29. 16:17
 2/6 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok amúgy, nemsokára 18. A fiú 20 éves.
2014. jan. 29. 16:19
 3/6 anonim ***** válasza:

oh én simán ismerkednék veled, attól függ, hogy hol laksz

20/F

2014. jan. 29. 16:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Van barátnőm, viszont szívesen meghallgatlak és elmondom a véleményem, hogy szerintem mi lehet a bökkenő. Ha van kedved, írj. F/21
2014. jan. 29. 16:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Én szivesen ismerkednék veled!

23f

2014. jan. 29. 17:58
 6/6 anonim ***** válasza:
17/f ha akarod irj :D
2014. jan. 29. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!