Néger fiúk ismerkedni? (17+ )
9: Köszönöm, örülök, hogy nem nekem kellett beírnom.
22F, mellesleg fekete. (Ezek után nem akarok a kérdezővel ismerkedni.)
Istenem, ezt a hisztit. Nem azt írta, hogy n.igger, hanem azt, hogy néger. Nálunk ennek ebben a formában nincs, és soha nem is volt pejoratív jelentése. A néger szó meg egyszerűen a spanyol/portugál negro=FEKETE szóból ered.
Ez nem az USA, vagy valamelyik nyugati ország, ez Magyarország. Itt a néger nem pejoratív és kész. Ha valakit éppen nem bántanak az miatt, hogy milyen rasszba tartozik, akkor is kell valamit találni, amire azt lehet mondani, hogy sértő. Bámulatos. Tehát mivel egyes helyeken pejoratívvá lett nyilvánítva ez a szó, azért már ehhez itt, nekünk is alkalmazkodnunk kell. Fantasztikus. Soha semmi bajon nem volt a feketékkel, félreértés ne essék. Csak úgy tájékoztatásul közlöm, nálunk a cigány szóval kell vigyázni politikai okok miatt. Talán már cigány kártyát sem lehet vetni, roma kártyából van csak jóslás.
És nem vagyok rasszista, mi előtt valaki ezzel jönne. A lepontozásra felkészültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!