Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol talalkozhatnek termen...

Hol talalkozhatnek termen kivul fitness-csajokkal? 18f

Figyelt kérdés
Kis varosban elek van egy-ket terem,nem-igen latok velem egykoru lanyt a terembe ,pedig egy ilyen lelkitars kene aki megerti az eletstilusom es ertekeli azt,igy a vitak is kikerulhetok miatta.Ez olyan mint tipikus ferfiak otthon sor focimeccs ,erre a no:" miert nem velem foglalkozol " vitakat el lehetne kerulni ,mivel egyutt mennenk terembe es meg jobban ossze is kotne.Erdelyi vagyok amint emlitettem kisvaros Sepsiszentgyorgy .Egy ev mulva megyek egyetemre ,gondokodtam a Szegedi orvosin ,az nagyvaros ,nagyvarosokban sokan jarnak terembe probalkozzak ott meg majd ,addig itthon a 2-4 lany kozul ki jar velem egykoru meg se probalkozzak vagy hogy legyen ?
2014. jan. 29. 16:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is Erdélybe lakom, és nálunk se nagyon járnak lányok a terembe.
2014. jan. 29. 16:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Hah, még Pesten is alig vannak :D Errefelé nem divat ez sajna : (
2014. jan. 29. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!