Szerintetek lehet nála esélyem?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy fiú. Tegnap rávettem magam és ráírtam. Kedvesen visszaírt,nem úgy tűnt nekem mint aki kényszerből ír. De most nem tudom mi legyen tovább. Hogy most várjam hogy ő írjon,vagy én írjak rá,vagy mi legyen,mert tanácstalan vagyok.2014. jan. 29. 14:27
1/4 anonim válasza:
sztem hagyd ha akar ír ha nem nem
2/4 anonim válasza:
Talán érdemes lenne megpróbálni beszélni vele... Tudod, a jó öreg, hagyományos verbális kommunikációra gondolok....
3/4 kismutyesz_ válasza:
Hát szerintem beszélj vele személyesen is, és ha azután sem keresi a társaságod akkor hagyd. Egyébként sejtem, hogy ki lehetsz.
4/4 anonim válasza:
Szerintem lehet, nagyon is, minden remekül alakul, csak így tovább!
Tisztázzuk:azt írtad, hogy visszaírt. Most mire vársz tulajdonképpen? Hogy írjon +1-et vagy mi a retek van, nem értelek. Esetleg :nem tudod, hogy mit válaszolj arra, amit visszaírt? Segítek szívesen, írd meg mit írt, és küldök pár tippet, szóra sem érdemes, tényleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!