Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak én tapasztalom ezt vagy...

Csak én tapasztalom ezt vagy valóban egyre érzéketlenebbek az újabb fiatal lány generációk?

Figyelt kérdés

Egyszerűen azt tapasztalom, hogy hiába tetszik kb. minden 5-dik lány külsőre, ha a személyiségük már inkább taszító és kegyetlen, felszínes, nagyon durván tudnak bánni másokkal. Olyan, mintha valami kegyetlen, önző, hisztis, pióca lények lennének, akik még a saját lány társaikat sem tisztelik, nem, hogy a fiúkat, akikkel meg főleg kegyetlen játékokat űznek, gyakran fogadásból randiznak fiúkkal, majd jól kinevetik őket meg porig alázzák ezeket a szerencsétlen, kedves, érző szívű fiúkat. Aztán ott van az, hogy elérik, hogy sok fiú vegyen nekik valamit, aztán persze jól kihasználják, szegény fiúk meg reménykednek abban, hogy majd összejön velük a lány, de persze csak a pénzüket nyúlják le. Aztán piálni is úgy tudnak, hogy nagyapámat is felül múlják lassan. Arról nem is beszélve, hogy gyakran megjátsszák az ártatlan, sírós, érzékeny kislányt közben meg ők azok, akik igazán érzéketlen és kegyetlen, aljas módon bánnak sok fiúval vagy lánnyal a környezetükben. Hisztiznek, nyafognak minden kis semmiségért, de elvárják, hogy az ájfon, a kényelem meg apuci kocsija mindig a pitsájuk alatt legyen.

Teljesen kiábrándultam a mai lányokból. Szeretném hinni, hogy van olyan lány, aki más, de eddig még azokban is csak csalódtam, akik először ártatlan, kedves, mosolygós kislánynak mutatták magukat. Valahogy mindegyikről kiderült végül, hogy egy érzéketlen, kegyetlen, önző létforma, így nekem már másra nem is kellenének csak szexre, de végül úgy megutálom őket, hogy inkább végleg megpróbálok megszabadulni ezektől a szörnyelláktól.

Én meg azt hittem, hogy a lányok azok a kedves, jóságos lények, de komolyan mondom a fiúkban több jóindulat, jószándék van, mint ezekben.

2014. jan. 28. 22:27
1 2
 11/18 Noydra ***** válasza:
75%
Igazat is írsz, de mint egy k..rva úgy vinnyogsz.
2014. jan. 28. 23:21
 12/18 anonim válasza:
Bocs, az "igazam van" után elvesztem... Vinnyog a fene. Nekem tökéletes ez az állapot. Mindenki megérdemli a maga "csapását", amit társnak neveznek.
2014. jan. 28. 23:26
 13/18 Noydra ***** válasza:
75%

Igazából a kérdezőnek szántam. A csapás és a társ pedig 2 külön fogalom, nálam legalábbis.

Ne csak a saját tapasztalataid alapján ítélgess.:)

2014. jan. 28. 23:30
 14/18 anonim válasza:

Amennyi kérdés itt felmerül, ezen az oldalon, inkább csapásnak látszik. Mintsem szép kiegyensúlyozott állapotnak.

Nálam legalábbis nem gép előtt ülnék, ha már van társam... De hát kinek ugye mi a jó kapcsolat titka. Így este 11 után.

2014. jan. 29. 00:16
 15/18 Noydra ***** válasza:

Ez az oldal egy nagyon törött tükör a való életre nézve sokszor. Szóval ez alapján ítélni meg még inkább hülyeség.

Ha meg rám célozgatsz, a társam épp alszik, én pedig sosem ülök gép előtt, hanem telefonozok.:D

2014. jan. 29. 00:31
 16/18 anonim ***** válasza:

Szerintem csak részben van igazad. Tény, hogy a mai lányok nagy többségére igaz az, amit leírtál, de azért legyünk őszinték: a fiúkkal is rengeteg probléma van.

Ez a való világ generáció, sajnos ennél csak rosszabb lesz, ha majd ők kezdenek el szaporodni.

25/F

2014. jan. 29. 03:38
 17/18 anonim ***** válasza:
a férfiak félnek a körberöhögéstöl ezért nem volt barátnőnk, am régen a nők férfiak nem voltak egyen joguak, de már lassan nekünk kel küzdeni
2014. jan. 29. 15:22
 18/18 anonim válasza:
Ilyen eredményekre vezetett a radikális feminizmus. A nők szadisták és kegyetlenek, élvezik, ha megalázhatják a férfiakat. Sok nő eleve arra építi a népszerűségét, identitását, hogy rengeteg férfit visszutasít. Minél több férfit tapos a porba egy nő, annál menőbbnek tűnik a női társadalomban.
2018. jan. 26. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!