Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Találhatok itt párt magamnak?...

Találhatok itt párt magamnak? 30/F

Figyelt kérdés
Túl vagyok egy hosszú kapcsolaton és úgy érzem, hogy már eleget "lazítottam" . Elérkezettnek érzem az időt egy új tartós kapcsolatra.
2014. jan. 28. 14:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Na, lebombáztak a privátokkal ? 22/l
2014. jan. 28. 20:30
 12/16 A kérdező kommentje:
Jött egy pár, de a tiédre várok! :)
2014. jan. 28. 21:21
 13/16 A kérdező kommentje:
Magamról:30 éves budapesti fehér férfi vagyok. Van egy vállalkozásom nem túl nagy, ellenben tök kicsi. 96Kg vagyok. Most van rajtam egy kis plusz, de pár hónap alatt ledolgozom(krav maga sportot űzöm és edzőterembe járok), de könnyebb nem nagyon leszek. Szabadidőmben sétálok, bringázok, a barátaimmal lógok stb. Nem dohányzom, nem iszok. kb 180cm magas vagyok, szemem és a hajam barna színű. Nincs túlzott elvárásom a nőkkel szemben kívülről. Legyen ápolt, ne legyen nálam idősebb és magasabb, valamint ha egy mód van rá 60kg körüli legyen max és ne legyenek káros szenvedélyei.
2014. jan. 28. 21:53
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Férfiszolidaritásból besegítek:

Hölgyeim, itt egy úriember,

-- akinek szerintem van humorérzéke

-- realista és őszintének látszik

-- önmagával szemben kritikus is tud lenni

-- az elvárásai nem túlzóak, de azért igényes ( Legyen a nő ápolt- írja. Ez egyúttal azt is jelenti ám , hogy legyen kultúrált ! Ami viszont nem feltétlenül jelenti, hogy diplomásnak is kell lennie. )

-- az egészséges, kiegyensúlyozott életvitel híve

-- nem kicsapongó természetű: tartós kapcsolatot akar

-- És végül talán a legfontosabb: nincsenek káros szenvedélyei. Na most, aki ebben a stresszes világban kibírja alkohol és dohány nélkül, az stabil, mint az atom. Nem durva, nem gyáva, viszont nyugodt természetű, nincsenek indulatkitörései, nem féltékenykedik állandóan, munkáját szorgalmasan végzi.

Ennyi talán elég is kedvcsinálónak, de ha már szóba került a téma, magamnak is szereznék egy jó napot. Én meg szőke ikreket keresek, szintén nőket. Soványak lehetőleg ne írjanak. Tehát, aki mondjuk 175 centi magas és 62 kiló, az nekem már csontváz. 72 és 82 kg-os intervallum az ideális. Dús keblek előnyt jelentenek. Ápoltság elengedhetetlen. Köszönöm a figyelmet !

2014. febr. 12. 20:38
 15/16 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Azóta találtál társat?

2014. márc. 8. 19:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Remélem, talált. Nekem viszont ( # 14 ) senki sem írt. Fel nem foghatom, hogy miért?...
2014. márc. 9. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!