Találhatok itt párt magamnak? 30/F
Férfiszolidaritásból besegítek:
Hölgyeim, itt egy úriember,
-- akinek szerintem van humorérzéke
-- realista és őszintének látszik
-- önmagával szemben kritikus is tud lenni
-- az elvárásai nem túlzóak, de azért igényes ( Legyen a nő ápolt- írja. Ez egyúttal azt is jelenti ám , hogy legyen kultúrált ! Ami viszont nem feltétlenül jelenti, hogy diplomásnak is kell lennie. )
-- az egészséges, kiegyensúlyozott életvitel híve
-- nem kicsapongó természetű: tartós kapcsolatot akar
-- És végül talán a legfontosabb: nincsenek káros szenvedélyei. Na most, aki ebben a stresszes világban kibírja alkohol és dohány nélkül, az stabil, mint az atom. Nem durva, nem gyáva, viszont nyugodt természetű, nincsenek indulatkitörései, nem féltékenykedik állandóan, munkáját szorgalmasan végzi.
Ennyi talán elég is kedvcsinálónak, de ha már szóba került a téma, magamnak is szereznék egy jó napot. Én meg szőke ikreket keresek, szintén nőket. Soványak lehetőleg ne írjanak. Tehát, aki mondjuk 175 centi magas és 62 kiló, az nekem már csontváz. 72 és 82 kg-os intervallum az ideális. Dús keblek előnyt jelentenek. Ápoltság elengedhetetlen. Köszönöm a figyelmet !
Kérdező!
Azóta találtál társat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!