Szerintetek mit érezhet? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
hát már 3 éve szeretem.De 2 éve van barátnője.Mikor még nem volt barátnője egy parkban jobban megismerkedtünk , és akkor sokat chateltünk (mindig én kerestem ,,tudom nem lett volna szabad zaklassam ,de az akkori énem hát .... )sokat dicsérte a szemem . de mióta barátnője van nem beszélünk.Viszont ha szembe megyünk egymással folyton összetalálkozik a tekintetünk . És ha kinn vagyok a suliudvaron és elmegy a suli előtt,ameddig csak teheti rámnéz. én ugyteszek mintha nem látnám . 4 év van köztünk . nemtudom hogy játszott-e velem anno .. és azt sem tudom mit érez. szerintetek ?( nem merek ráirni mert szemétség lenne a barátnőjével szemben )2014. jan. 27. 20:12
1/4 anonim válasza:
vagy tetszettél/tetszel neki a barátnője mellett, vagy tudja, h neked ő még tetszik.
vagy csak hülyén érzi magát, nem tudja hogy kezelje az egészet.
de az nagyon dicsérendő, h nem furakodsz közéjük! :) manapság pedig az a divat.:/
2/4 anonim válasza:
Szerintem semmit. Ha mindig te irtál neki és rá egy évre más lett a barátnője, nem te...ez elég egyértelmű, hogy nem akar téged.
3/4 A kérdező kommentje:
ha nem dicsérte volna annyit a szemem akkor én is megbizonyosodtm volna róla hogy nem jövök be neki.de összezavart.És már 3 éve szeretem ! ez nem kis idő . Idegesit már....
2014. jan. 29. 17:51
4/4 anonim válasza:
Semmit sem érez ez eggyértelmű. Most hogy azt mondja "szép a szemed" nem jelent semmit. És foleg ha te "zaklattad" akkor Pláne. Szoval nem kellesz neki. Ez van ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!