Fiatalkori bohóság vagy orvosi eset?
"Nem tudod leírni sem az egyetemed nevét"
Látod te még az egyetem meg a szak közt és az elgépelés és a helyesírási hiba közt se tudod a különbséget. Arról nem is beszélve, hogy guglisztál gyorsan egy sulit magadnak, hogy visszavágj az okj takarítónő oltásomra.
Most vagy én vagyok hülye, mert nem veszem észre, hogy te csak fake vagy, vagy tényleg ez a mai magyar valóság.
Félelmetesen buta ember vagy. Képtelen vagy megismételni szavakat, amiket mások helyesen leírnak neked, teljesen összefüggéstelenül érvelsz. Ha te nem hiszed el, hogy én a BME-n végeztem, akkor mi miért higgyük el, hogy te az ELTE-re jársz. Vagy, hogy gazdagok vagytok. Úristen.... Agyhalál...
Már az is megnyugtatna, ha kiderülne, h C kategória vagy és valami über mentességgel kerültél a felsőoktatásba....
És ami a legrosszabb, hogy igen, az ilyen zsákok mindig megtalálják a foltjukat. (bocsi, ha ezt nem érted, kérdező, tudod ez egy közmondás)
# 24
Ennek abszolút semmi értelme:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!