Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Már volt, hogy visszauta...

Fiúk! Már volt, hogy visszautasítottatok egy lányt, de később megbántátok?

Figyelt kérdés

Ha igen, mit csináltatok utána? Lett belőle valami?

Ha nem, miért utasítottátok vissza? Mi olyan volt a lányon/ milyen volt a lány ami kizáró ok?

2014. jan. 27. 06:40
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
Sajnos engem szoktak vissza utasitani!
2014. jan. 27. 06:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Igen egy eszméletlen dögös csaj nyomult rám suliba , álmaimban se hittem volna! Elég durván rámvetette hálóját, de én meg gyáva voltam nagyon, hamar ki is derült, aztán nem keresett többé...

Retenetesen bánom a dolgot!

2014. jan. 27. 07:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Drágám, ez olyan egyéni, hogy nem jósolja meg senki, hogy megbánja-e a csávó. Ha jobb az önrézetednek, hiddd azt, hogy megbánta, vagy gyűjts be mástól bókokat.
2014. jan. 27. 08:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Csak olyan volt, hogy nem tettem semmit, mikor kezdeményezett. Életem legnagyobb hibái közé sorolnám, akkor legalább kalandjaim lettek volna, így meg azóta elkerülnek a nők messziről. Amúgy nagyon nyomult.
2014. jan. 27. 08:29
 5/7 anonim ***** válasza:
még nem volt 28/f
2014. jan. 27. 09:35
 6/7 anonim ***** válasza:
68%
volt, csak nekem akkor volt barátnőm és emiatt azt mondtam, hogy hagyjuk, ne beszéljünk, aztán pár hónapra rá a barátnőm megcsalt, elhagyott és addigra ez a lány meg talált magának másik fiút
2014. jan. 27. 09:37
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az egykori gyávák táborához... 18 éves koromban egy 14 éves csaj nyomult rám. Ügyesen össze is hozott velem alkalmat, h kettesben lehessünk, tőle kaptam életem első csókját, vele lassúztam először. Mivel ő irányított (14 éves és lány létére!), addig fogadtam is a nyomulását. Aztán, nagyon is jogosan, felvetette, h keressem őt a továbbiakban. Akkoriban még nagyon gyámoltalan voltan a lányokkal, és sose lerestem többet. Micsoda csaj volt! 18 évesen egy főnyeremény, kedves, romantikus, szenvedélyes, magabiztos, mégis szerény, iszonyú jó segg-el!! Én meg elszalasztottam, b.aszki... Á... :S

Egyébként én kezdeményeztem, azt hozzá kell tenni, bár én azt nem gondoltam komolyan. Ő viszont annak vette. :D Így indult...

2014. jan. 29. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!