Fiúk! Már volt, hogy visszautasítottatok egy lányt, de később megbántátok?
Ha igen, mit csináltatok utána? Lett belőle valami?
Ha nem, miért utasítottátok vissza? Mi olyan volt a lányon/ milyen volt a lány ami kizáró ok?
Igen egy eszméletlen dögös csaj nyomult rám suliba , álmaimban se hittem volna! Elég durván rámvetette hálóját, de én meg gyáva voltam nagyon, hamar ki is derült, aztán nem keresett többé...
Retenetesen bánom a dolgot!
Csatlakozom az egykori gyávák táborához... 18 éves koromban egy 14 éves csaj nyomult rám. Ügyesen össze is hozott velem alkalmat, h kettesben lehessünk, tőle kaptam életem első csókját, vele lassúztam először. Mivel ő irányított (14 éves és lány létére!), addig fogadtam is a nyomulását. Aztán, nagyon is jogosan, felvetette, h keressem őt a továbbiakban. Akkoriban még nagyon gyámoltalan voltan a lányokkal, és sose lerestem többet. Micsoda csaj volt! 18 évesen egy főnyeremény, kedves, romantikus, szenvedélyes, magabiztos, mégis szerény, iszonyú jó segg-el!! Én meg elszalasztottam, b.aszki... Á... :S
Egyébként én kezdeményeztem, azt hozzá kell tenni, bár én azt nem gondoltam komolyan. Ő viszont annak vette. :D Így indult...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!