Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem ir vissza mar úgy...

Miért nem ir vissza mar úgy ahogy régen?

Figyelt kérdés
nemrég elkezdtünk beszélgetni, jó volt, mindig leírta hogy milyen csinos, szép és aranyos vagyok egyszer csak nem irt vissza es rá par órára irtam neki hogy miert nem ir erre azt mondta hogy dolga volt irtam neki es megint nem irt…Miert? Miert fontosabb a fiúknak a büszkeségük, mint egy lány?
2014. jan. 26. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet dolga akadt? Majd visszaír. Ne várd el, hogy egész nap a laptopján/telefonján lógjon.
2014. jan. 26. 20:36
 2/4 anonim ***** válasza:

szerintem rájött, hogy buta vagy. :(

Nem tudom, mi ez az összefüggés büszkeségről, és nem visszírásról...:o

2014. jan. 26. 20:36
 3/4 anonim válasza:
Ha kedvel, keresni fog! :) De semmiképp se bombázd tele szegénynek a Facebook-ját, az nagyon visszataszító, és idegesítő tud lenni. Néha, mikor látod hogy fent van, de nem ír, akkor lájkold be egy képét, vagy kelts feltűnést valahogy. Jobbat nem tudok kitalálni! Sok sikert!! :)
2014. jan. 26. 20:53
 4/4 C0r3 ***** válasza:
Engem is bejelölt 1x 1 lány. Tök jól eldumáltam vele régen, de most valahogy nincs hozzá hangulatom. Nem fogom lerázni, de már nagyon idegesít, hogy rámír úgy, mintha másnak akart volna írni. Ha ezt csinálod te is, akkor add fel mert rohadt idegesítő és soha nem fogsz meghódítani így senkit se.
2014. jan. 26. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!